Επιτυχημένος ο καλοκαιρινός χορός των Σαρακατσαναίων - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Επιτυχημένος ο καλοκαιρινός χορός των Σαρακατσαναίων
Πλήθος κόσμου και φέτος τίμησε με την παρουσία του τον Καλοκαιρινό Χορό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “Η Στάνη”. Άρτια διοργανωμένη η εκδήλωση, με τα πλούσια χορευτικά τμήματα, που φέτος έχει αναλάβει η κυρία Καραψιά Γιώτα παρουσίασαν περήφανα τους παραδοσιακούς σαρακατσάνικους χορούς που ετοίμασαν.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πρεβεζιάνος, πάντα λακωνικός στις ομιλίες του και αγχωμένος για να προσφέρει το καλύτερο, κατάφεραν με τη δυνατή, ενωμένη ομάδα του Δ.Σ. των Σαρακατσαναίων να συγκεντρώσουν τις οικογένειες, γείτονες, συγγενείς και φίλους στο κατάμεστο εστιατόριο της οικογένειας Μαρμαγκιόλη, όπου και πραγματοποιήθηκε ο φετινός χορός το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Η δοκιμασμένη συνταγή της ορχήστρας του κ. Γιάννη Τσάτσου, ευχαρίστησε τους σαρακατσαναίους.

Ευχόμαστε και εις άλλα με υγεία στο Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης: ο πατήρ Γεώργιος Γιαννιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κίτσος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δαλακούρας Ηλίας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού κ. Νικόλαος Καλλές, ο Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου κ. Ρούσσας Αργύρης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κ. Γεώργιος Μουτσάνας, ο Πρόεδρος των Σαρακατσαναίων Μαγνησίας κ. Τακμάκης Αθανάσιος, ο Πρ. Σαρακ. Πελασγίας κ. Καπούλας Απόστολος, ο Πρ. Σαρακ. Λάρισας Κατσαρός Παναγιώτης, ο Πρ. της Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης κ. Δήμος Τσερκετζίδης και η Αντιπρόεδρος κα Τέφογλου, ο Πρ. Τοπικου Διαμερίσματος Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Αργύρης, ο Πρ. του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου κ. Κίτσιος Ιωάννης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκωτών “η Αγία Παρασκευή”.

 

 

 

Οι φωτογραφίες μας κοινοποιούνται απευθείας στο fb πατώντας το “f”

 
Αφήστε μια απάντηση