Συνέχεια με πυροβολισμούς στην υπόθεση με τη σύζυγο και τη σύντροφο 41χρονουΣυνελήφθη  στα Καλύβια, έπειτα από άγρια καταδίωξη, ο 41χρονος σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Κορωπί, από την 26χρονη σύντροφό του και ο οποίος πυροβόλησε το απόγευμα της Πέμπτης, με καραμπίνα, τους γονείς της τελευταίας στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα η νυν σύντροφός του με πολλές μαχαιριές, πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.

 

…η συνέχεια του άρθρου στην πηγή του…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.