Με Γιώργο Πάγκαλο “άνοιξε” ο Πολιτιστικός Αύγουστος στο Αργιλοχώρι


Με χορό και τραγούδι, άνοιξε ο Πολιτιστικός Αύγουστος στο Αργιλοχώρι. Ο Σύλλογος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου “Το Τσαρικλί”, οργάνωσε και φέτος, πιστός στο ραντεβού του, ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο “άνοιξαν” ιδανικά ο Γιώργος Πάγκαλος με την ορχήστρα του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμης Ζιγγιρίδης και η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Κεπεσίδου, ανέλαβαν το συντονισμό της εκδήλωσης, παρουσίασαν τους επίσημους καλεσμένους, την ορχήστρα και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και άνοιξαν το χορό με το “κόνιαλι”. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κίτσιος Γιώργος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο-αφιέρωμα στην καταγωγή των Αργιλοχωριτών, αλλά και στην καθημερινή ζωή στο χωριό. Ένα βίντεο που το 2008, σε συνεργασία με το Δήμο Αλμυρού, δημιουργήθηκε με σκοπό να διασωθούν μνήμες και συνήθειες.

Μεθαύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου, τη σκυτάλη στον πολιτιστικό Αύγουστο, παραλαμβάνει η Μαντολινάτα Αλμυρού, σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε με τη συμβολή του Δήμου Αλμυρού.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.