“Κάτι παιδιά” απέδωσαν τη βαριά κληρονομιά του Σταύρου Κουγιουμτζή επάξια


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, ανέθεσε στους “Λαϊκούς και όχι μόνο”, να παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα σε έλληνα μουσικό συνθέτη. Έτσι διοργανώθηκε η συναυλιακή εκδήλωση “Κάτι παιδιά που αγαπάνε το τραγούδι”, αφιερωμένη στον Σταύρο Κουγιουμτζή, η οποία παρουσιάστηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο πάρκο της Ευξεινούπολης.

Η βραδιά κύλησε, με αναφορές στη ζωή και το έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή, μέσα από γνωστές μουσικές διαδρομές, πολυ-παιγμένες και πολυ-τραγουδισμένες, σε εκτελέσεις που έμειναν πιστές στις αρχικές.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της εκδήλωσης, ήταν μεγάλη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτισικού Συλλόγου Ευξεινούπολης Αλέκος Γαλατσίδας, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δημάρχου Αλμυρού Μαρία Σταυραντώνη και ο Πρόεδρος της Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου.

 

Απολαύστε το πλούσιο φωτο-ρεπορτάζ από τις πρόβες, έως και το τέλος της εκδήλωσης. Όσο για το video… έχουμε αναλάβει την πλήρη κάλυψη και δημιουργία “ταινίας” – αφιερώματος, οπότε θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι φωτογραφίες μας κοινοποιούνται τοποθετώντας το βελάκι πάνω στην εικόνα και πατώντας το “f”.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.