Η τριήμερη εκδρομή του Συλλόγου Βλάχων
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού οργάνωσε εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στις 29, 30 και 31 Ιουλίου.

Επισκεφθήκαμε το ηρωικό Ζάλογγο και όσοι δεν κατάφεραν να ανέβουν και τα 410 σκαλοπάτια, μέχρι το σημείο που έπεσαν οι ηρωικές Σουλιώτισσες, αρκέσθηκαν να θαυμάσουν τις φιγούρες τους που υψώνονταν στον ουρανό και την Ιστορία.

Κατόπιν, γευματίσαμε στο Αισθητικό Πάρκο της Νικόπολης και μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα για ξεκούραση και αργότερα για να δειπνήσουμε στην πανέμορφη παραλία της πόλης.

Το πρωί του Σαββάτου αναχωρήσαμε για Λευκάδα, ήπιαμε τον καφέ μας στη γνωστή παραλία για τους σέρφερ Βασιλική και στη συνέχεια πήγαμε στο φημισμένο Νυδρί για μπάνιο και φαγητό. Η κρουαζιέρα στο Σκορπιό ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους την απήλαυσαν. Μετά τον απογευματινό μας καφέ στη λιμνοθάλασσα της Λευκάδας, επιστρέψαμε στην Πρέβεζα για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για την βραδινή διασκέδασή μας.

Μετά το πρόγευμα της Κυριακής, αναχωρήσαμε για καφέ στην Αμμουδιά, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα, και μετά για μπάνιο και φαγητό στην πανέμορφη Πάργα. Αφού ήπιαμε καφεδάκι στα Σύβωτα, αναχωρήσαμε για Αλμυρό.

Τραγούδια, γέλια και ανέκδοτα συμπλήρωναν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε σε όλο μας το ταξίδι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.