Αλλαγή προτεραιότητας στις οδούς της Ευξεινούπολης – έκδοση 13-8-2016 

Αναγνώστης μας, επισκέφθηκε την εφημερίδα, διαμαρτυρόμενος για τις παραβάσεις των Stop που γίνονται σε δρόμους στην Ευξεινούπολη. Ζήτησε να μεταφέρουμε στο χαρτί, τις απόψεις του, αφού ο ίδιος μένει στην γειτονιά του Περιφερειακού της Ευξεινούπολης και παρατηρεί παραβάσεις και ατυχήματα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες συγγενικό πρόσωπο του Δημάρχου Αλμυρού, τράκαρε στην εν λόγω περιοχή, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Δημοσιεύουμε τον χάρτη, ώστε να γίνουν σαφείς οι επισημάνσεις. Ο αναγνώστης μας μεταξύ άλλων κατήγγειλε: «Πρέπει να αλλάξει η προτεραιότητα στην οδό Κολοκοτρώνη. Συχνά παραβιάζονται τα stop. Οι οδηγοί βεβαίως και πρέπει να προσέχουν τη σήμανση, αλλά δεν έχουν σηματοδοτηθεί σωστά οι δρόμοι. Μεγάλοι δρόμοι έχουν stop και οι τέμνοντες αυτούς είναι μικρότεροι.

Χαρακτηριστικά, δίνεται προτεραιότητα στη Βενιζέλου, η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο και έχει λιγότερη κυκλοφορία. Ειδικά στη Μελά και στο τρίγωνο με τη βρύση, στις οδούς Κολοκοτρώνη και Αχιλλέως έχουμε τα περισσότερα ατυχήματα. Στο τρίγωνο, η σήμανση δίνει και τις δυο κατευθύνσεις, ενώ θα έπρεπε να μας οδηγεί κυκλικά. Πρέπει να το επιμεληθούν άμεσα οι αρμόδιοι, πριν θρηνήσουμε θύματα.»

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.