Διακρίσεις για τους αθλητές του Αντώνη Λεωνίδα στο πρωτάθλημα KYOKUSHIN KAN – έκδοση 5-11-2016


 

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Φρυγανιώτη» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το OPEN Kumite Day kyokushin kan (knock down rules).

Η σχολή πολεμικών τεχνών “Μαχητές” έδωσε το παρόν στους συγκεκριμένους αγώνες με πέντε αθλητές από τους οποίους οι τρεις κατέλαβαν την πρώτη θέση ενώ οι άλλοι δύο την δεύτερη θέση. Το ταλέντο των αθλητών ξεχώρισε και σε αυτούς τους αγώνες καθώς η σωστή καθοδήγηση του δασκάλου, η συνεπής και συνεχής προπόνηση φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναλυτικά: Σιαμέτης Νικόλαος πρώτη θέση, Κόμτσιας Κων/νος πρώτη θέση, Παπαγιάννη Αγγελική πρώτη θέση, Κοσμίδης Δημήτριος δεύτερη θέση, Αλεξίου Κων/νος δεύτερη θέση.

Ο Sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan, συνεχάρη  όλους τους αθλητές της Hellas Budokai που συμμετείχαν στους αγώνες, για τις επιτυχίες τους, για το μαχητικό τους πνεύμα και για την άψογη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι ήταν από τα dojo της Καλαμπάκας, της Αθήνας του Αμύνταιου, του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που τον εμπιστεύονται απόλυτα τόσα χρόνια και βλέπουν τα παιδιά τους να προοδεύουν καθώς επίσης και τον διοργανωτή των αγώνων κ. Καρακασίδη Ιωάννη για τη φιλοξενία του και τη σωστή διοργάνωση των αγώνων. OSU!!!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.