Σήμερα το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΑγχιάλουΗ χορωδία της Ν. Αγχιάλου διοργανώνει φέτος το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18.30, στο πρώην Δράγνειο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης. 

Συμπληρώθηκαν αισίως 22 χρόνια από την ίδρυση της Χορωδίας, χρόνια δημιουργικής και καλλιτεχνικής πορείας, με αφετηρία το 1994. Στο 21ο Χορωδιακό φεστιβάλ συμμετέχουν  αξιόλογα και γνωστά στο πανελλήνιο χορωδιακά σχήματα και τη βραδιά, όπως πάντα, κλείνει η χορωδία της Ν. Αγχιάλου σ’ ένα, επιλεγμένο όσο και ανανεωμένο πρόγραμμα.

Θεσμό αποτελεί για τη Μαγνησία η ετήσια διοργάνωση της χορωδιακής συνάντησης, που καθιερώθηκε από το 1996 με τη συμμετοχή προσκεκλημένων χορωδιών. Τη Χορωδία διευθύνει από το 1995 ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. ΟΙ χορωδίες που θα εμφανιστούν είναι : Η νεοσύστατη παιδική εφηβική Χορωδία του ¨Φιλοπρόοδου συλλόγου Ν. Αγχιάλου η Γυναικεία χορωδία από την Νίκαια του Πειραιά και η Ευρίπειος Χορωδία από την Χαλκίδα.

Συμπαραστάτες οι χορηγοί και συνδιοργανωτές: ο Δήμος Βόλου, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός κρασιά Αγχιάλου «Η Δήμητρα», η εταιρεία αδελφών «Μπούτλα», η εταιρεία «Τοκαλή» και το ανθοπωλείο του Δημήτρη Κατσαούνη από τον Αλμυρό.

Χορηγός προβολής η εφημερίδα ¨Λαός του Αλμυρού¨

 

21%ce%bf-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%ce%b1%ce%b3%cf%87%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85-i

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.