ΕΟΣ Αλμυρού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα φυτώριων χιονοδρομίαςΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές  για τα τμήματα φυτώριων χιονοδρομίας του Συλλόγου για την περίοδο Δεκέμβριος 2016 – Απρίλιος 2017.

 Για 7η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος διοργανώνει φυτώρια εκμάθησης των αθλημάτων της χιονοδρομίας υπό τη καθοδήγηση έμπειρων προπονητών – γυμναστών, με τη συνοδεία μελών του συλλόγου και μισθωμένο λεωφορείο.

Στο Χ/Κ Πηλίου, κάθε Σάββατο ή Κυριακή οι «μικροί» φίλοι του συλλόγου θα μυηθούν στα μυστικά των αθλημάτων της χιονοδρομίας, θα «τσουλίσουν» στο χιόνι και θα γυμναστούν! Καλούμε τις περσινές συμμετοχές των φυτωρίων αλλά & όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν (ηλικίες 6 – 8 ετών) να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους. Έναρξη μαθημάτων & προπονήσεων (καιρού επιτρέποντος) θα είναι από τέλος Δεκεμβρίου 2016 έως αρχές Απριλίου 2017. Πληροφορίες για κόστος, προπονήσεις, εξοπλισμό & ωράρια στα τηλέφωνα 6944.612260 & 698.98.22066 και  τηλ/fax. γραφ.24220.26280 ΕΟΣ. Εκ του Δ.Σ.

 

Αγωνιστική Αναρρίχηση

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Αγωνιστικής Αναρρίχησης του ΕΟΣ Αλμυρού, στην πίστα του κλειστού γυμναστηρίου (Αλμυρού).

Ικανοποιητικές οι συμμετοχές  για το μήνα Νοέμβριο, “δυνατές” ηλικίες – πολλά υποσχόμενες, όρεξη, διάθεση, ενθουσιασμός! EOS Almyrou Climbing Team, a new Generation is coming…  Η συνέχεια επί των πιστών.

 

%ce%b5%ce%bf%cf%83

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.