Οινογνωσία και Λαϊκών ξεφάντωμα στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Ευξεινούπολης


«Φιλαράκι; Να σε πω; Δεν το κατάλαβα! Να πιώ ακόμη  ένα;»

Και κάπως έτσι, η οινογνωσία, έγινε κοκτέιλ διασκέδασης, με τους Λαϊκούς και όχι Μόνο, μέχρι τις πρώτες, δεύτερες και τρίτες πρωϊνές ώρες.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση οινογνωσίας Ευξεινουπολίτικου Κρασιού, όπου οι παραγωγοί προσφέρουν και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, βάζει την ορχήστρα του και τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα επί σερί ετών, να ανάβει το κέφι με τους «Λαϊκούς», εμείς να ρίχνουμε κρασί να το σβήσουμε -δήθεν- και αυτό να αναζωπυρώνεται μέχρι πρωίας.

Εκπληκτική βραδιά, γνήσιου ελληνικού γλεντιού, αλλά και πολύ καλών κρασιών. Πραγματικά αν χρειαζόταν να βαθμολογήσουμε, θα ήμασταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Δόθηκαν υπέροχα αναμνηστικά δώρα από τον Σύλλογο στους παραγωγούς, φιλοτεχνημένα από το τμήμα κεραμικής του Συλλόγου και κληρώθηκαν ευφάνταστες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους, μαζί με δώρα που προσέφεραν χορηγοί, πριν την εκδήλωση, αλλά και τελευταία στιγμή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επιστρέψουν κάτι στο Σύλλογο και γενικότερα στους παριστάμενους για την τόσο όμορφη βραδιά.

Τιμή και έκπληξη αποτέλεσε το πρώτο τραγούδι που δημιούργησαν τα μέλη των Λαϊκών και Όχι Μόνο, σε στίχους του Θανάση Αλεξίου και μουσική του Στέργιου Μπουκουβάλα και του Δημήτρη Κατσαούνη. Περιμένουμε και άλλα πολλά παιδιά!

Ακολουθούν τα βίντεο της εκδήλωσης και του …ύμνου των “Λαϊκων και όχι Μόνο”.

 

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.