Κάλαντα, στολισμός Δέντρου και κουλουράκια α λα… Sissy στην Ευξεινούπολη


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου για το 2016, είχε και πάλι δράσεις επικεντρωμένες στα παιδιά.

Μια έκθεση ζωγραφικής που τα παιδιά φιλοτέχνησαν με τη δασκάλα τους κα Ελένη Παπανικολοπούλου, υποδεχόταν τους προσκεκλημένους. Ακουλουθούσε κέρασμα, αλλά και εργασία στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που έστησε η καφετέρια (μπουγάτσα… μην ξεχνιόμαστε) “Sissy”. Τα παιχνίδια με τη ζύμη, τα χρωματιστά καραμελάκια και τα χρώματα ζαχαροπλαστικής απασχόλησαν ευχάριστα τα παιδιά.

Επίκεντρο της εκδήλωσης ο στολισμός του Δέντρου της Κοινότητας Ευξεινούπολης με στολίδια από το κεραμικό εργαστήρι του συλλόγου και τα κάλαντα που τραγουδήσαμε όλοι μαζί με τους “Λαϊκούς και Όχι Μόνο”.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου και ο δάσκαλος του σκακιού κ. Στέλιος Λαγάρας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Γαλατσίδας, δεν παρέλειψε να κρεμάσει και εκείνος ένα στολίδι, αλλά και να πειράξει τον Πρόεδρο, ο οποίος με χάρη (χάθηκε στο χέρι του το καημένο το στολιδάκι) ανταποκρίθηκε και συμμετείχε και αυτός στη διακόσμηση του δέντρου.

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.