Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο – «Άρωμα» τρομοκρατίας και στη ΖυρίχηΈνα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων κοντά στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο απόψε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 9 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι, περίπου 50, γνωστοποίησε η αστυνομία της πρωτεύουσας της Γερμανίας.
Το Γερμανικό Πρακτορείο μεταδίδει ότι πιθανόν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.
Η επίθεση διαπράχθηκε κοντά στη λεωφόρο Κουρφούρστενταμ, στο δυτικό τμήμα του Βερολίνου.

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε ισλαμικό κέντρο στο κέντρο της Ζυρίχης σήμερα, έγραψε η εφημερίδα Blick στη διαδικτυακή της έκδοση.

Από την πλευρά της η αστυνομία της Ζυρίχης επιβεβαίωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά περιμετρικά του κέντρου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ελβετικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή. Η εφημερίδα 20 Minuten έγραψε ότι ένας ύποπτος διαφεύγει μετά το περιστατικό που σημειώθηκε κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της οικονομικής πρωτεύουσας της Ελβετίας.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.