Έκλεψε 1.400 λίτρα λάδι… Αλλά λάδι δεν την έβγαλε… συνελήφη – Αποκαλύπτεται νέα σπείρα | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Έκλεψε 1.400 λίτρα λάδι… Αλλά λάδι δεν την έβγαλε… συνελήφη – Αποκαλύπτεται νέα σπείραΕλαιοπαραγωγός του Αχιλλείου, ο 85χρονος Σ.Α. διατηρεί αποθήκη στην οποία αποθηκεύει μεταξύ άλλων την παραγωγή του. Κατά την απουσία του φαίνεται πως 2 άνδρες, τις πρώτες ώρες τις Κυριακής, έκλεβαν το ελαιόλαδο της αποθήκης. Κάτοικος του Αχιλλείου δηλώνει στο almyros.gr ότι περαστικός είδε τις φιγούρες των κλεφτών και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος σε έλεγχό του διεπίστωσε ότι του είχαν αφαιρέσει από αποθήκη του 1.400 λίτρα ελαιόλαδου. Έτσι άρχισε η αναζήτηση των δραστών και η αξιοποίηση στοιχείων από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Ακόμη μια φορά, ενήργησαν αποτελεσματικά οι αστυνομικοί μας και μετά από μαρτυρίες των κατοίκων για προηγούμενα συμβάντα, συνέλαβαν έναν 41χρονο υπήκοο Βουλγαρίας.

Ο 41χρονος, εργαζόταν σε κατοίκους του Αχιλλείου, σε αγροτικές εργασίες, από τους οποίους επίσης έλλειψαν ποσότητες ελαιολάδου από οικίες ή αποθήκες. Φαίνεται πως ξετυλίγεται σιγά -σιγά σπείρα κλεφτών και αναμένουμε τις ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την έκβαση της υπόθεσης.

Στο Δ.Τ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρεται ότι αναζητείται ένας συνεργός ακόμη.
Αφήστε μια απάντηση