Με αστείρευτο παραδοσιακό γλέντι ο ετήσιος χορός του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού | Λαός Του Αλμυρού

Με αστείρευτο παραδοσιακό γλέντι ο ετήσιος χορός του Χορευτικού Ομίλου ΑλμυρούΔεν προτείνω σε κανέναν σας να “παραβγεί” σε αντοχές, με τον κ. Κώστα Γκουντάρα, κυρίες και κύριοι. Ακούραστος και υπέροχος χορευτής, μας παρέσυρε όλους στο χορό, κατά την ετήσια εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, στο “Κτήμα Παπαθανασίου – Τιμπλαλέξη”.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος του Συλλόγου και παππούς που έχει τα εγγονάκια του στον Όμιλο, ο 89χρονος κ. Γεωργαράς.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εξαίροντας την ακάματη εργασία του Ομίλου και προσωπικά του Κώστα Γκουντάρα.

Οι δάσκαλοι των έξι χορευτικών τμημάτων του Ομίλου είναι οι: Κώστας Γκουντάρας, Βάγια Παπά και Δήμητρα Γκουντάρα. Οι χοροί που παρουσιάστηκαν ήταν από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, Μακεδονία, Ανατολική Ρωμυλία, Θεσσαλία… Αξίζει να αναφερθούμε στο μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα που ετοίμασαν οι Κώστας Γκουντάρας και Κώστας Κολώνης για όλους μας. Πραγματικά δεν έλλειψε καμιά περιοχή της Ελλάδας, κανένας χορός.

Ευχόμαστε καλή και δημουργική χρονιά!

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.