Ατύχημα στη Sovel – Χτύπησε 40χρονη – Χωρίς οδηγό και πάλι το Κ.Υ. Αλμυρού
Σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, περίπου στις 2:45 το μεσημέρι σημειώθηκε ατύχημα στον χώρο του εργοστασίου της sovel.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, 40χρονη παρασύρθηκε από όχημα, μάλλον νταλίκα. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, το οποίο για ακόμη μια φορά δεν είχε οδηγό. Σήμερα μάλιστα, δεν καλύφθηκε ούτε η πρωϊνή βάρδια, αφού έλλειψε με άδεια λόγω ασθενείας ο υπάλληλος και ως γνωστόν δεν υπάρχει αντικαταστάτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Τελικώς, επιστρατεύτηκε άλλος οδηγός, ο οποίος διεκπεραίωσε τη διακομιδή και μέχρι το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην τραυματία. Άλλο ασθενοφόρο – μονάδα, παρέλαβε την 40χρονη, αφού παραπέμφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Η τραυματίας, δεν μπορούσε να θυμηθεί και να περιγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος, είχε έντονο άλγος στον θώρακα και αναμένουμε και το πόρισμα και των υπόλοιπων εξετάσεων.

Καθημερινά περιστατικά δεν εξυπηρετούνται. Αλήθεια… οι επίσημοι φορείς τι κάνουν; Τι περιμένουν; Οι ελλείψεις του Κέντρου Υγείας παραμένουν, αυξάνονται καθημερινά και οι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.