Εκδρομή της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού στα λουτρά Πόζαρ 4-5/03/2017Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού διοργανώνει για τα μέλη της, 2μερη εκδρομή στα λουτρά ΠΟΖΑΡ και στον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

 

 

1η μέρα : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΟΡΜΑ – ΠΟΖΑΡ   

Αναχώρηση το πρωί στις 7:00 με κατεύθυνση τη Βέροια μέσω της Εθνικής Οδού, πραγματοποιώντας την πρώτη στάση για καφέ. Εν συνεχεία, κατευθυνόμαστε προς τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ, 15 περίπου χλμ. έξω από την Αριδαία διανύοντας την υπέροχη διαδρομή στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας. Στα λουτρά θα υπάρξει αρκετός χρόνος για χαλάρωση στις ιαματικές πηγές και τις φυσικές πισίνες με τις ευεργετικές (θεραπευτικές & χαλαρωτικές) ιδιότητές τους και ακολουθεί και το μεσημεριανό μας γεύμα (γεύμα εξ’ ιδίων) στο χωριό Όρμα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Στο Λουτράκι μπορούμε να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ καθώς και να περπατήσουμε στο όμορφο χωριό. To βράδυ φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΕΔΕΣΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για  την Έδεσσα με τους καταρράκτες, οι οποίοι είναι μοναδικοί στην Ελλάδα και  αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Μετά την Έδεσσα, θα επισκεφτούμε τον παραδοσιακό οικισμό π. Άγιο Αθανάσιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, με μοναδική Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.

 

Τιμή συμμετοχής :  68 € κατ’ άτομο

Επιβάρυνση μονόκλινου : 20 ευρώ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

– Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της

εκδρομής

– Μία διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο «4 ΕΠΟΧΕΣ»  4****

– Τη χρήση των Spa στο ξενοδοχείο μας (εσωτερική πισίνα, Jacuzzi, sauna)

– Πρωινά στο ξενοδοχείο μας σε πλούσιο μπουφέ

– Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης

– Αρχηγό – Συνοδό εκδρομής

– ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνεται οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Τιμές Λουτρών:

Πριβέ πισίνες: Η κράτηση γίνεται ή από το site των λουτρών www.loutrapozar.com.gr πριν την εκδρομή με πιστωτική κάρτα ή την ημέρα της αναχώρησης τηλεφωνικά στο 2384091300.

Οι χρεώσεις είναι: από 1-2 άτομα ελάχιστη χρέωση 13 ευρώ την πισίνα. Κάθε επιπλέον άτομο χρεώνεται +3 ευρώ. Σύνολο ατόμων: έως 6 άτομα για διάρκεια 20 λεπτών.

Καταρράκτες : ανοιχτή πισίνα : 2 ευρώ κατ’ άτομο

Ανοιχτή πισίνα : 3 ευρώ κατ’ άτομο

Ομαδική κλειστή πισίνα έως 12 άτομα με χρέωση έως τις 14:00 : 4 ευρώ κατ’ άτομο. Από τις 14:00 και μετά η χρέωση είναι όπως στις πριβέ.

Ομαδική κλειστή πισίνα έως 12 άτομα με χρέωση όπως στις πριβέ.

 

Στο ξενοδοχείο για να κλείσετε ραντεβού για μασάζ, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 2384091500 ή ζητήστε μας τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών.

Ενδεικτική τιμή: Μασάζ χαλαρωτικό μισής ώρας :30 ευρώ

Θεραπευτικό μασάζ μισής ώρας : 35 ευρώ

 

Πληροφορίες στο τουριστικό γραφείο Art of Travel, στα τηλέφωνα 2422029710 και 6932755899

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.