Το καρναβάλι Ευξεινούπολης πήγε Αλμυρό – Κάλεσμα συμμετοχής προς όλους για τη Δευτέρα


Η επέλαση… η νέα γενιά καρνιβαλιστών, ετοίμασε μια προ-παρέλαση, για να ξυπνήσει τα …πνεύματα και να μας καλέσει όλους τη Δευτέρα στη μεγάλη καρνιβαλική παρέλαση. Χθες, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, από τα γραφεία του Συλλόγου ξεκίνησε ένα μπουλούκι παιδιών και εφήβων, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Αλμυρού, και ξεστράτισε στον πεζόδρομο Ευξεινούπολης. Οι καρναβαλιστές έμπαιναν στα μαγαζιά όπως θέλει το έθιμο, ξεσήκωναν τους θαμώνες και έφευγαν για το επόμενο.

Σειρά είχε ο Αλμυρός, με διαδρομή από την Ερμού, για το γύρο της πλατείας, τον πεζόδρομο και πίσω στην πλατεία για χορό και φαγητό στο καφέ “Μπουγάτσα Sissy”, το οποίο ήταν δωρεά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης και του καταστήματος.

Αργότερα συνέχισαν στην Ευξεινούπολη με τον μικρό Τσιάτσιο στο κλαρίνο και τα ηχεία στο τέρμα από το θρυλικό κάμπριο αμάξι των καρνιβαλιστών, να γλεντούν, να πίνουν και να χορεύουν, δημιουργώντας το καλύτερο κλίμα για τον χορό της Κυριακής και την παρέλαση της Δευτέρας.

Η επιτροπή του καρναβαλιού καλεί τους γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους να παρελάσουν, με όποια στολή έχουν. Φέτος, πέρασαν οι ίδιοι από φίλτρο το θέαμα και συνδυάζουν το παλιό με το καινούριο, ώστε να ικανοποιήσει όλους χωρίς να προσβάλει.

Καλή Αποκριά!

(Οι φωτογραφίες μας κοινοποιούνται αν βάλετε τον κέρσορα επάνω και πατήσετε π.χ. το “F” για το Facebbok, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.