Η επέλαση της νέας γενιάς καρνιβαλιστών δεν έτυχε… πέτυχε! Εξαιρετική η καρνιβαλική παρέλαση της Ευξεινούπολης
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καρνιβαλική παρέλαση της Ευξεινούπολης με τίτλο “Η επέλαση της νέας γενιάς”. Έτσι ήταν κυριες και κύριοι, επέλαση!!! Μια επέλαση που δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, γιατί εργάστηκαν με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό το έθιμο, οι μεγαλύτεροι, οι νεαροί και οι βενιαμίν της Ευξεινούπολης!

Ο καρνάβαλος, η όμορφη βασίλισσα με τις πριγκίπισσές της, τα “μαύρα μεσάνυχτα” με το κλαρίνο του νεαρού Τσιάτσιου, οι γιατροί χωρίς σύνορα με δύο άρματα, τα ναυτάκια του άρματος “τράβα μπρος”, οι ροκάδες του los almiros, οι μπέμπηδες, οι παλαίμαχοι του καρναβαλιού “γεροξεκούτια καρνιβαλιστές”, τα πεζοπόρα με τις τσιγγάνες, τους αρλεκίνους, τις χαβανέζες, τις μαζορέτες , τη φιλαρμονική του Δήμου Αλμυρού, αλλά και κάθε είδους καρναβαλιστής, που πέρασε από μπροστά μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, όλη την ενέργεια για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα. Μαέστρος της εκδήλωσης, ο παρουσιαστής μας κ. Θανάσης Κωτούλας.

Πλήθος επισήμων, αλλά και κόσμου που αγαπάει το καρναβάλι παρακολούθησε την εκδήλωση!

Συγχαρητήρια σε όσους στήριξαν, στους χορηγούς, στον Δήμο, την Κοινότητα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης και κυρίως αυτά της επέλασης.

 

Τις φωτογραφίες μας μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook, εδώ.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.