Ζεσταίνει τις μηχανές του Μηχανοκίνητου αθλητισμού ο ΟΜΑΘ – Έκδοση 25-2-2017


Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας στο Puerto Cafe στην παραλία του Βόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η πρώην υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής ΝΔ κ. Μπουκώρος, η αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας Βόλου κ. Μορφογιάννη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Πόζογλου ενώ τον χαιρετισμό του απέστειλε ο βουλευτής κ. Μεϊκόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε ανασκόπηση των πεπραγμένων του 2016 και αναφέρθηκε το πρόγραμμα του νέου έτους, με το rally Αλμυρός 2017 να είναι η αιχμή του δόρατος για το σωματείο και φέτος.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν και η βράβευση των 24 συνολικά αθλητών που συμμετείχαν σε αθλητική δραστηριότητα το 2016 με σε Ελλάδα και Εξωτερικό με τους Γιάννη Πλάγο και Άλκη Ρέντη να κατακτούν το κύπελλο ασφάλτου 2016 στη κατηγορία F2.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που εγκαινίασε και επίσημα το 2017 και εύχεται στους αθλητές, τα μέλη, τους κριτές και τους φίλους καλή χρονιά με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.