Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς του καρναβαλιού της Ευξεινούπολης 2017 – Έκδοση 4-3-2017


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια  όλους όσους συνέβαλαν με υλικά και εργασία στην κατασκευή των αρμάτων,  όσους συμμετείχαν  ενεργά στην πραγματοποίηση της φιλόδοξης αυτής προσπάθειας και στην μεγάλη επιτυχία του φετινού Καρναβαλιού. Θερμά ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που έφερε το κέφι και τη χαρά του, διασκέδασε μαζί μας και μας απέδειξε για μια ακόμη χρονιά με την αθρόα προσέλευσή του, ότι στηρίζει και αγκαλιάζει το καρναβάλι της Ευξεινούπολης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλα τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν. Φαίνεται ότι ο τίτλος « Η επέλαση της νέας γενιάς καρναβαλιστών» αποδίδει απόλυτα την δύναμη και την ενέργεια που έφεραν, αφού με την ζωντάνια και το κέφι τους έδωσαν νέα πνοή στο φετινό Καρναβάλι μας και αισιοδοξία για συνέχιση και εξέλιξη του παραδοσιακού μας εθίμου. Αλλά και η συμμετοχή των παλιών καρναβαλιστών απέδειξε ακόμη μία φορά, ότι το καρναβάλι έχει παρελθόν παρόν και πολύ μέλλον, που στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

Τους ευγνωμονούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και υποσχόμαστε ότι  το ιστορικό καρναβάλι της Ευξεινούπολης θα γίνεται κάθε χρόνο πιο επίκαιρο, πιο διασκεδαστικό, πιο ενθουσιώδες.

Ακόμη, πολύ ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Κωτούλα για την θαυμάσια παρουσίαση, που έδωσε ένα εξαιρετικό ηχόχρωμα στο καρναβάλι, προβάλλοντας με πολύ κέφι και ενθουσιασμό την παρέλαση και τα αποκριάτικα δρώμενα. Επίσης, τις μακιγιέζ κυρίες Νεκταρία Κοτζιαπαναγιώτη και Δήμητρα Πρεβεζιάνου που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των καρναβαλιστών, την κυρία Τσιλιού Μαρία που επιμελήθηκε τον στολισμό των αρμάτων, τον Κώστα Κασπαρούδη που κατασκεύασε τον καρνάβαλο, τον Κώστα Κιτσάκο για το ντύσιμο των αρμάτων, την ζωγράφο κ. Ελένη Παπανικολοπούλου για τις καλλιτεχνικές της δημιουργίες, τον κ. Τάκη Παυλίδη συντονιστή της ομαλής διέλευσης πεζών και αρμάτων κατά την καρναβαλική παρέλαση, όπως και τον ηχολήπτη κ. Κώστα Κολώνη που ξεσήκωσε όλους με τις επιλογές της μουσικής επένδυσης.

Για την προβολή  και επικοινωνία του καρναβαλιού, ευχαριστούμε θερμά: το Almyrosinfo την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού,  το Αlmyros.gr, καθώς και την εφημερίδα Ταχυδρόμος.

Επίσης ευχαριστούμε  θερμά τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και τον Δημοτικό Αστυνομικό κ. Ευάγγελο Κούργια για την άψογη κυκλοφοριακή ρύθμιση και την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης.

 

Οι χορηγοί που ιδιαίτερα ευχαριστούμε είναι:

 1. Δήμος Αλμυρού και Δημοτικοί φορείς
 2. Ελαιουργία Μαγνησίας Μιχαήλ Κουφάκης Α.Ε
 3. Κοντοστάθης Δημήτριος Ανεξάρτητο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό.
 4. Κρέατα «ΣΤΕΛΙΟΣ» στον Αλμυρό
 5. Τσάπρας Δημήτριος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό
 6. Καφετέρια UNIQUE CAFE

7.Kαφετέρια    Colibri

 1. GOSSIP CAFÉ
 2. Σπορόκεντρο Α.Ε. Βασίλειος Κατσαρός
 3. Γώγουλας Ηλίας ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ
 4. Ζιγγιρίδου Σπυριδούλα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στον Αλμυρό
 5. Πετράκης Θεοδόσιος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Αλμυρό
 6. Τυρόπιτα – μπουγάτσα SISSY στην πλατεία του Αλμυρού
 7. Αγροτικός Συνεταιρισμός Αλμυρού
 8. Μάγγας Χρήστος WIND στον Αλμυρό
 9. Δαλακούρας Ηλίας Ψύξη – Θέρμανση
 10. Λέφας Παναγιώτης STREET COFFEE Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ευξεινούπολη.
 11. Σαμαράς – Αλεξίου ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ
 12. Αφοί ΜΠΟΥΡΧΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ στον Αλμυρό
 13. Ανδρωνά Όλγα Παιδικά ρούχα
 14. Αφοί Τσιγάνη Χρυσοχοείο
 15. Γυμναστήριο κέντρο ευεξίας στον Αλμυρό EASY FIT Massage a protein shop
 16. Αλεξίου Θανάσης ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ Γραφικές τέχνες- Εκτυπώσεις
 17. Στέφος Χρήστος Χονδρική και Λιανική πώληση απορρυπαντικών
 18. Κατσίδης Νικόλαος ορκωτός λογιστής
 19. Αναστασόπουλος Κων/νος Επιχειρηματίας παραγωγός κηπευτικών
 20. Μίνα Τελκή Ταξιδιωτικό γραφείο Art of Travel
 21. Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων
 22. Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Αντωνιάδης Γεώργιος
 23. ΕΝΑ Ψητοπωλείο Αλμυρός

31.Βιβλιοπωλείο SYMBOL Γιάννα Καραγκούνη-Μαυρίκη

32.Παλιάς Γεώργιος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πλάτανος

33.Καραψιάς Γεώργιος Κομμωτήριο – Κουρείο

34.Ψύλλος Άγγελος  Κομμωτήριο – Κουρείο

 1. Καραπτσιάς Ευάγγελος Κομμωτήριο –Κουρείο
 2. Κοσμίδης Γεώργιος Εμπορία εξοπλισμών καταστημάτων

37.Ρουκά Ευαγγελία πρατήριο ΠΡΟΠΟ στον Αλμυρό

 1. Γκουβά Γιάννα οπωροπωλείο στον Αλμυρό
 2. L’arc night club
 3. Σπανός Αθανάσιος Σιδηρικά είδη κιγκαλερίας

 

Κατά την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση του καρναβαλιού 2017, οι τυχεροί που κέρδισαν τα τρία Tablets  είναι οι: Κραβαρίτη Ιωάννα, Αραμπατζή Χριστίνα και ο Κωτσός Βασίλης.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Εσερίδης Δημήτριος, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμυρού κ. Καλλές Νικόλαος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου κ. Γιούλη Μποντού –Τοκαλή  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ  κ. Δαλακούρας Ηλίας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Αργύρης η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα παιδείας και πολιτισμού και Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης  κ. Σταυραντώνη Μαρία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων κ. Πρεβεζιάνος Ιωάννης.

 

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

Για  το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Αλέξανδρος Γαλατσίδας

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.