Με κέφι χορό και πλούσια εδέσματα γιόρτασαν τα Κούλουμα οι Μικρασιάτες – Έκδοση 4-3-2017 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Με κέφι χορό και πλούσια εδέσματα γιόρτασαν τα Κούλουμα οι Μικρασιάτες – Έκδοση 4-3-2017Ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Επαρχίας Αλμυρού το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, διοργάνωσε γλέντι στο Πάρκο Μικρασιατών στον Αλμυρό. Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε περίπου στις 12 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες ο χορός και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι το βράδυ με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Από το Σύλλογο προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους  νηστήσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί.

Ακολουθεί ευχαριστήριο του Συλλόγου:

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων Επαρχίας Αλμυρού ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που διοργάνωσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας για να γιορτάσουμε τα κούλουμα. Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κάβες και τους παραγωγούς για το κρασί που προσέφεραν στον Σύλλογο, τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη και τον κ. Σάββα Μαυρογένη που βοήθησε στην παρασκευή της φασολάδας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς: Θανάση Μπένο, Τάσο Χαλκιά, Παναγιώτη Κρεμαστά και Τούλα Θεοδώρου. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή.

 
Αφήστε μια απάντηση