Πρόσκληση της Ένωση Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού σε ημερίδα σχετικά με το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων » – Έκδοση 11-3-2017 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πρόσκληση της Ένωση Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού σε ημερίδα σχετικά με το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων » – Έκδοση 11-3-2017 

Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

 

Πρόσκληση σε Ημερίδα

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας πήρε την πρωτοβουλία και θα πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης των μελών της σχετικά με το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)».

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο συνεργάτης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας ο κ. Φλιτρής Ιωάννης ο οποίος θα αναλύσει το κομμάτι της εγγραφής αλλά και της έκθεσης που απαιτείται στη συνέχεια.

Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες – μέλη της Ένωσης την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτή καθώς το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων αποτελεί υποχρέωση των περισσότερων οικονομικών επιχειρήσεων.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος,  Πανταζώνας Κώστας

Ο Αντιπρόεδρος Βιοτεχνικού, Τσιάμης Γεώργιος
Αφήστε μια απάντηση