Το ΕΚΑΒ συγχαίρει νοσηλεύτρια από τη Δρυμώνα – Έκδοση 11-3-2017
Τα συγχαρητήριά του εκφράζει το ΕΚΑΒ στη νοσηλεύτρια Αρετή Τζιάφα από τον Δρυμώνα Αλμυρού για την συνδρομή της σε σοβαρό περιστατικό με τραυματισμό αγρότη από τρακτέρ στην περιοχή αν και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Αναφέρει το παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας τα εξής:

Βρισκόμαστε στην Ευχάριστη θέση να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ Δημόσια την Κα ΤΖΙΑΦΑ ΑΡΕΤΗ για την Πολύτιμη συμβολή της, την προσφορά Βοήθειας και Ανθρωπισμού που επέδειξε σε ατύχημα συνανθρώπου μας.

Συγκεκριμένα, αρχές Μαρτίου στην περιοχή Αλμυρού του Βόλου στο χωριό Δρυμώνας, αγροτικό μηχάνημα καταπλάκωσε αγρότη που εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ στέλνοντας ασθενοφόρο το οποίο συναντήθηκε και καθοδηγήθηκε στον τόπο του ατυχήματος οικιοθελώς από την κα Τζιάφα Αρετή Νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, κάτοικος Δρυμώνα και η οποία ήταν εκτός υπηρεσίας.

Τόσο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και η κα Τζιάφα αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μετέφεραν τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για περαιτέρω νοσηλεία.

Μάλιστα η κα Τζιάφα συνόδευε τον τραυματία ως το Κέντρο Υγείας.

Συγχαίρουμε την κα Τζιάφα Αρετή που με τον Εθελοντισμό της, την πλήρη αυταπάρνηση της  συνέβαλε τα Μέγιστα  για έναν συνάνθρωπο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.