Επιστολές Αναγνωστών – Αίτηση μετονομασίας οδού σε «Αθηνών – Ιατρού Παναγιώτη Παπαστεργίου – Χολέβα» – Έκδοση 11-3-2017Δημοσιεύουμε μετά από επιθυμία του αναγνώστη μας κ. Μάμμου Δημητρίου, συνοδευτική επιστολή και αίτηση 60 συμπολιτών μας για μετονομασία κεντρικού δρόμου του Αλμυρού, όπως κατατέθηκε στον Δήμο Αλμυρού.

Συνοδευτική Επιστολή – Αίτηση

Μάμμου Δημητρίου, κατοίκου Αλμυρού και λοιπών κατοίκων της πόλης του Αλμυρού.

ΠΡΟΣ

  • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

Αλμυρός 3-3-2017

Θέμα: Μετονομασία οδού

Με την παρούσα επαναφέρουμε το αίτημά μας και τις υπογραφές κατοίκων και δημοτών της πόλης μας, για την μετονομασία της οδού Αθηνών, από οδό Αθηνών σε οδό ΑΘΗΝΩΝ – ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΧΟΛΕΒΑ, σύμφωνα με τον ν. 3463/2016.

Ο τόπος μας έχει αναδείξει πολλές προσωπικότητες κατά καιρούς και εμείς οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να τις τιμούμε. Ο εκλιπών ιατρός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΧΟΛΕΒΑΣ, σε μία δύσκολη μεταπολεμική εποχή παρείχε τις άριστες ιατρικές του γνώσεις και περιέθαλπε τους κατοίκους του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής, με ζήλο, αφοσίωση, επιστημονική κατάρτιση, τις πιο πολλές φορές χωρίς αμοιβή, σώζοντας στην κυριολεξία ζωές.

Ευθυγραμμιζόμενοι όλοι στο δίκαιο του αιτήματός μας, ευελπιστούμε στην αποδοχή του και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ μέρους των αιτούντων

Μάμμος Δημήτριος

ΑΙΤΗΣΗ προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Μάμμου Δημητρίου, κατοίκου Αλμυρού και λοιπών (59) κατοίκων της πόλης του Αλμυρού.

Αιτούμεθα την μετονομασία της οδού Αθηνών από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητάκου έως και το τέλος της, σε οδό Ιατρού Παπαστεργίου – Χολέβα Παναγιώτη.

Το αίτημά μας αυτό στηρίζουμε στην μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος Ιατρού, που στην δύσκολη μεταπολεμική εποχή, παρείχε τις άριστες ιατρικές του γνώσεις και περιέθαλπε τους κατοίκους του Αλμυρού και τις γύρω περιοχής, τις πιο πολλές φορές χωρίς αμοιβή, σώζοντας, στην κυριολεξία, ζωές.

Ευελπιστούμε στην αποδοχή του αιτήματός μας.

Αλμυρός 6-3-2017

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.