Ευχαριστήριο προς τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ – ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΤΕΛΕΟΥ – Έκδοση 25-3-2017ενόψει της ολοκλήρωσης του Μέτρου 132

 

 

Αγαπητοί ελαιοπαραγωγοί του Πτελεού,

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Μέτρου 132, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια με την επιστολή μας αυτή, τη Διοίκηση του Αγροτικού – Ελαιουργικού Συνεταιρισμού ΠΤΕΛΕΟΥ για την καθοριστική συμβολή της στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων εφαρμογής του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της παραγωγής Ελιάς.

Ο ρόλος του Αγροτικού – Ελαιουργικού Συνεταιρισμού ΠΤΕΛΕΟΥ στην Πιστοποίηση της ποιότητας της ελιάς που παράγει η περιοχή, ήταν καταλυτικός από την εκκίνηση ακόμη της εθνικής προσπάθειας για ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων της χώρας μας. Αυτό δείχνει το γεγονός ότι σε συνεργασία με την Agro Q Ο.Ε., ήταν ένας από τους πρώτους έξι παραγωγικούς φορείς που ξεκίνησαν το 2004 την εφαρμογή Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της παραγωγής Ελιάς στη χώρα μας και Πιστοποιήθηκε από τον AGROCERT – Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π..

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχισθεί η επιτυχημένη πορεία του
Α.-Ε.Σ. ΠΤΕΛΕΟΥ και να ευοδωθούν οι προσπάθειες της Διοίκησης για την παραπέρα αξιοποίηση και ανάδειξη των προϊόντων της περιοχής.

 

Με εκτίμηση Για την Agro Q Ο.Ε.

Ο Διευθυντής

Βακάμης Δημήτριος

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.