Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 1-4-2017

Φλουρί άνευ βασιλόπιτας

Δυό φορές κυρίες και κύριοι κέρδισα το φλουρί σε δυο εβδομάδες μέσα… Όχι, δεν ήμουν σε κοπή πίτας, ούτε μου φύλαξαν κανένα κομματάκι φίλοι συλλόγου. Ανυποψίαστοι μου τα έδωσαν για ρέστα αντί πενηντάλεπτου, αφού ούτε οι ίδιοι το αντιλήφθηκαν όταν τους τα πάσαραν!

Προσοχή, προσοχή! Κάποιος που προφανώς έχει ανάγκη το πενηντάλεπτο, σκέφτηκε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο και αγόρασε μαζικά φλουριά για βασιλόπιτα, τα οποία τα δίνει σε καφετέριες, φούρνους και περίπτερα για να αγοράσει αγαθά.

Θα δυσκολευτεί πάντως η αστυνομία να τους πιάσει, αφού δεν πλαστογραφούν, ούτε μπορείς να αποδείξεις εύκολα ότι δεν κέρδισαν κάποιες δεκάδες φορές σε κοπή πίτας. Πατέρα Γεώργιε… τελικά, με τόσες πίτες, αν μαζεύαμε τα φλουριά θα είχαμε κάνει περιούσια!

Λαμογιές με πενηντάλεπτα… λαμογιές κρίσης!

 

Ποιο survivor;

Ποιο survivor; Ποιος Άγιος Δομίνικος; Εδώ να ‘ρθει ο Σπαλιάρας να ζήσει στον Αλμυρό και να κάνει τον εκδότη. Να δουλεύει 8 ώρες στον υπολογιστή και μετά να βγαίνει και για ρεπορτάζ, στη… ποια θάλασσα; Στα βοθρολύματα!

Καλά, αν είσαι μισή σμυρνιά, μισή πόντια… επιζείς παντού, αλλά με λίγο κόπο παραπάνω. Π.χ. Σου λένε… για σκατά… εσύ γιατί πήγες στο ρεπορτάζ με το δερμάτινο μποτάκι και το μπουφάν με το γουνάκι στο πέτο; Το μποτάκι μυρίζει σαν ποντικός και το γουνάκι σαν χεσμένο λαγουδάκι. Γιάννα Κωτούλα κάνε το θαύμα σου, γιατί τα κλαίω!

 

Το Πάσχα έρχεται!

Εμείς προσφορά για Πάσχα βγάλαμε… οι επαγγελματίες δεν κατάλαβαν ότι έρχεται  το Πάσχα. Τέλος μήνα κυρία μου, μόνο υπολογισμούς κάνανε σαν τον Βουτσά στην ταινία… Όλα τα άλλα νομίζουν ότι τα βλέπουν σε ταινία, σε μια ζωή άαααλλου.

Και το ‘πε ο Κηλαηδόνης:

Λέγαμε λοιπόν πως μείον 5, 6 διά 2 συν 8

20 φορές το 15, 11 κι 7, 18

σύνολο 16, σίγουρα είν’ εντάξει

δεν έχω λάθος μ’ ας τα ξαναδώ

10 μείον 5, μείον 5, 6 δία 2 συν 8

20 φορές το 15, 11 και 7, 18

κι όμως κατά βάθος κάπου υπάρχει λάθος

κάπου την έχουμε πατήσει κι οι δυο (πολίτες και πολιτικοί).

 

Ευχάριστα!

Φέτος σπουδαίες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Αλμυρό. Πανελλήνιο αναρρίχησης, ράλι, fashion καλοκαιρινό,  jet raid, ημι-μαραθώνιος Ζερέλια, los almiros rock radio festival κτλ… Παρακαλούμε πολύ το φιλοθεάμων κοινό να παραβρεθεί, τους επαγγελματίες να οργανωθούν, μήπως και ο Αλμυρός μας μπορέσει να προσελκύσει επενδυτές και να αποκτήσει μεγάλα ξενοδοχεία και πολύ περισσότερρες κλίνες. Η ανάπτυξη δεν έχει καρούλια να έρθει μόνη της, δεν είναι πατίνι… Πατίνι πρέπει να γίνει η ζωή μας για να την απολαύσουμε έπειτα.

 

φλουρι

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.