Επιστρέφει δυναμικά το Rally Αλμυρός – Έκδοση 1-4-2017
Για μια ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί το Rally Αλμυρός και συγκεκριμένα από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου. Είναι γνωστό πως και τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε ανταπόκριση, φέτος όμως οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Μόσχο, έναν από τους βασικούς διοργανωτές έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις συμμετοχής. Ο κ. Μόσχος δήλωσε: «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το Rally Αλμυρός 2017. Αν και οι αιτήσεις θα ανοίξουν σε δύο μήνες από τώρα, ήδη τρία πληρώματα έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ο λόγος για το Peugeot 106 A6 Kit Car του Μίλτου Ντόντη που διέπρεψε στο περσινό Rally, το Mitsubishi Lancer Evo 9ης γενιάς του Σωτήρη Ιερεμιάδη που η απόδοσή του στον πρόσφατο αγώνα του Μπράλου “έβγαλε μάτια” και φυσικά αιχμή του δόρατος είναι το Skoda Fabia R5 του Διαμαντή Τσαμπάζη, αφού πρόκειται για το πιο σύγχρονο αυτοκίνητο που τρέχει στους αγώνες.

Εκτός των τριών προαναφερθέντων υπάρχουν πολλά πληρώματα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν. Όλα δείχνουν πως ο φετινός αγώνας θα είναι καλύτερος και με περισσότερες συμμετοχές».

 Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ μετά την ανακοίνωση των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.