Πανευρωπαϊκό και Ισπανία για τους “Μαχητές”
ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WORLD KYOKUSHIN BUDOKAI

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ  OI ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ WKB ΗΕLLΑS

Σκληρή προπόνηση, αρκετές ώρες προετοιμασίας και πολλές ακόμα θυσίες είναι το προφίλ ενός αθλητή που θα αγωνιστεί σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα, όπως είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα world kyokushin budokai που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το Σάββατο 8 Απριλίου 2017.

Οι Μαχητές της WKB HELLAS καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο τους, αλλά και ό,τι έχουν αποκομίσει την περίοδο της προετοιμασίας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ ανεβασμένο τεχνικό επίπεδο και με τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Από το dojo των Μαχητών του sensei Αντώνη Λεωνίδα  θα συμμετέχουν δύο αθλήτριες, η Παπαγιάννη Αγγελική και η Μηλιώνη Ευτυχία στην κατηγορία 12-13 χρονών.

Από το dojo της Καλαμπάκας του sensei Παπαπούλιου Ιωάννη οι αθλητές, Παπαβασιλείου Ιωάννης, Βακουφτσής Χρήστος, Βακουφτσής Στέλιος στην κατηγορία 12-13 χρονών ΚΑΙ Γκλάρα Στεφανία, Βλαχάβας Ιωάννης, Καρνέζης Ιλαρίων στην κατηγορία 14-15 χρονών.

Από το dojo Αθηνών του sensei Ρόμπου Γεώργιου ο αθλητής – δάσκαλος Ιωάννης Ρόμπος στην κατηγορία ανδρών -90 kg.

Από το dojo του Αμύνταιου του senpai Ιωαννίδη Κωνσταντίνου ο αθλητής Κεραμίδης Παναγιώτης στην κατηγορία ανδρών -70 kg.

Οι δύο αθλήτριες του Συλλόγου μας  είναι πρωταθλήτριες Ελλάδος, οι προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό διήρκησε αρκετό καιρό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και παρόλο το γεγονός  ότι έγινε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα κορίτσια κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία τόσο στις προπονήσεις ,όσο και στα μαθήματά τους αφού και οι δύο είναι άριστες μαθήτριες. Όλα κύλησαν ομαλά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του sensei Αντώνη Λεωνίδα ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του και τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε παρόμοιες διοργανώσεις έδωσε στις αθλήτριες τα καλύτερα δυνατά εφόδια ώστε να είναι πλέον πανέτοιμες να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί για Ισπανία την Παρασκευή 7 Απριλίου. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο εκπρόσωπος της wkb hellas sensei Παπαπούλιος Ιωάννης , ο εθνικός προπονητής  wkb hellas sensei Αντώνης Λεωνίδας  και ο υπεύθυνος διαιτησίας senpai Ιωαννίδης Κωνσταντίνος.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan ως προπονητής εθνικής ομάδας εύχεται κάθε επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή των χορηγών από την πόλη του Αλμυρού τους οποίους τους ευχαριστούμε πολύ.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Κέντρο επαγγελματικού εξοπλισμού Γεώργιος κ Παναγιώτης Κοσμίδης, Χριστόφορος Παυλίδης ΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης υποδήματα κ αθλητικά είδη, the coffee club, express coffee Κωνσταντίνου, Ταβέρνα Ζουμπουρλής, Καλόγηρος Αντώνιος Γεωπόνος, Κρεοπωλείο Κων/νος Βαλαμούτης,  Πρατήριο shell Δημήτριος Τσιάπρας, Brioche coffee Σταθακόπουλος, Τυριά Δαλακούρας ΕΠΕ, Πρατήριο avin Καμπάρη Θεοδώρα, Δημήτριος Βαζούρας αρδευτικός εξοπλισμός, street caffee Λέφας, Wind Χρήστος Μάγγας, café unique,  Ψύλλος Άγγελος Κομμωτής, Αρτοποιείο Μαλιαρός , Gossip cafe, Τυπωσέ το, Κατσαρός Βασίλειος Σπορόκεντρο ΑΕ, Αφοι Μπαζή ΟΕ εμπόριο ελαστικών, Μηλιώνης Αντώνιος γεωτρήσεις, Φαρμακείο Θεόδωρου Τσιατσιάνη, Κέντρο Μπαταρίας Νιζάμη, Αγροτικές Επιχειρήσεις Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Κουρείο Γεώργιος Καραψιάς, Λογιστικό γραφείο Βαλουξή Μαρία κ Γεώργιου Αλεξάνδρου, Πρατήριο EKO Καρκαλιάς, Χρήστος Στέφος είδη οικιακής χρήσης, Στέλιος κρέατα, Agrofarm hellas AE, Ανατολιώτη Χριστίνα φαρμακείο, Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αλμυρού.

Λαός του Αλμυρού χορηγός επικοινωνίας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.