Λίφτινγκ και αδειοδοτήσεις για 22 Δημοτικά κτίρια – Έκδοση 29-4-2017Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου, η πλειοψηφία των μελών του δημοτικού συμβουλίου, αποφάσισε την έγκριση της μελέτης   «Αρχιτεκτονικές μελέτες (αποτυπώσεις) Δημοτικών κτιρίων Δήμου Αλμυρού».

Αντικείμενο της συγκεκριμένης μελέτης είναι η ψηφιακή αποτύπωση και τα αρχιτεκτονικά σχέδια ορισμένων δημοτικών κτιρίων. Επίσης αναμένεται να γίνει έλεγχος  για την ηλεκτρονική υποβολή των σχεδίων και έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν παραβάσεων που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την υπαγωγή τους στον αντίστοιχο νόμο. Η σύμβαση με την ανάδοχο είχε υπογραφεί από τις αρχές Αυγούστου και η μελέτη είχε κατατεθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό κτιρίων αφού φτάνουν τα 22. Αναλυτικά τα κτίρια που πρόκειται να ενταχθούν στη μελέτη είναι τα εξής: Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, Γυμναστήριο Ενιαίου Λυκείου, Τουαλέτες  1ου Γυμνασίου, Νηπιαγωγείο Πτελεού, Δημοτικό Σχολείο Πτελεού, Γυμνάσιο Πτελεού, Κοινοτικό Κατάστημα Πτελεού, ∆ημαρχείο, 2ο Γυμνάσιο, 1o Δημοτικό, ΕΠΑΛ, 2ο ∆ημοτικό Σχολείο, 3o ∆ημοτικό Σχολείο, Κοινοτικό Κατάστημα Ευξειν/λης,  5o ∆ημοτικό Σχολείο, 4o Νηπιαγωγείο, 3o Νηπιαγωγείο,  ∆ημοτικό Σχολείο Ευξειν/λης, Νηπιαγωγείο Ευξειν/λης,  Γυμνάσιο Ευξειν/λης, Στάδιο Αλμυρού, Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.