Η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού με θέμα την «Αρτηριακή Υπέρταση»
Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού με θέμα «Αρτηριακή Υπέρταση» και ομιλητή τον κ. Γεώργιο Λυμπερόπουλο. Ακολουθεί  το Δελτίο Τύπου της Τοπικής Επιτροπής Αλμυρού.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ε.Ε.Σ.

Τοπική Επιτροπή Αλμυρού

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης στο κέντρο Αρχοντικό με ομιλητή τον ιατρό κ Γεώργιο Λυμπερόπουλο  Ειδικό  Καρδιολόγο, με θέμα «Αρτηριακή Υπέρταση»

Η εκδήλωση μας είχε διπλό σκοπό. Αφ ’ενός να ενημερωθεί ο κόσμος για την τόσο ύπουλη μάστιγα της κοινωνίας μας όπως είναι η Αρτηριακή Υπέρταση  αφ’ ετέρου η συγκέντρωση τροφίμων για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Ο ιατρός μας μίλησε   για τον υψηλό επιπολασμό της νόσου και πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση της. Μπορεί να επηρεάσει  την καρδιά τα μάτια τα νεφρά και να  δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας. Η μέτρησή της πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο για να είναι αξιολογήσιμη και η επίσκεψη στο ιατρό είναι απαραίτητη για τη σωστή παρακολούθηση της.

Την εκδήλωση και το βιογραφικό του ομιλητή παρουσίασε η εθελόντρια και μέλος της Εφορίας Εθελοντριών κα. Πόπη  Κουρκούμπα η οποία ευχαρίστησε τον κ. Λυμπερόπουλο για την τόσο ενημερωτική και λεπτομερή ομιλία του όσο και τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πατέρας κ Ευστάθιος Βαρβαρέλης, ο πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος της Ευξεινούπολης  κ Αργύρης Τέφογλου, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος του Ε.Ε.Σ. Αλμυρού κ. Δημήτριος Κουρκούμπας, ο πρόεδρος της Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Πρεβεζάνος, το μέλος της Αλληλεγγύης κ. Τσιντσίνης Γεώργιος, πολλές εθελόντριες και πλήθος κόσμου.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.