Η θεατρική ομάδα Κεραμιδόγατοι παρουσιάζει το έργο του Paul Pörtner «Scherensnitt», - Λαός Του Αλμυρού

Η θεατρική ομάδα Κεραμιδόγατοι παρουσιάζει το έργο του Paul Pörtner «Scherensnitt»,Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της θεατρικής ομάδας “Κεραμιδόγατοι”, σχετικά με το έργο του Paul Pörtner «Scherensnitt»που πρόκειται να παρουσιάσει στον Αλμυρό, Βελεστίνο και στο Βόλο:

 

Η θεατρική ομάδα Κεραμιδόγατοι παρουσιάζει το έργο του Paul Pörtner «Scherensnitt»,το οποίο έχει χαρακτηριστεί από το βιβλίο Γκίνες ως «η μακροβιότερη παράσταση» καθώς ίσως είναι το μοναδικό θεατρικό έργο που παίζεται χωρίς διακοπή σε όλον τον κόσμο από το 1963 που ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή. Έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες . Στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο “Shear Madness” ανεβαίνει από το 1980 .Στην Ελλάδα παιζόταν για 15 ολόκληρα χρόνια από το 1999, με τον τίτλο «Σεσουάρ για δολοφόνους».
Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο κομμωτήριο του Τόνυ, όπου ο ίδιος και η βοηθός του η Σόφη, εξυπηρετούν μία κυρία αριστοκρατικής καταγωγής, την Άντα Χατζηπατέρα, έναν αντικέρ, τον Λεωνίδα Πέτροβα, τον λαχειοπώλη-αστυνομικό Σταύρο Σταυράκο και τον βοηθό του, Παναγιώτη. Πάνω από το κομμωτήριο μένει μία διάσημη σολίστ του πιάνου, η οποία με το παίξιμό της διαταράσσει διαρκώς την ατμόσφαιρα του κομμωτηρίου .Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η πιανίστα δολοφονείται. Ύποπτοι είναι όλοι(εκτός των δύο αστυνομικών),καθώς είχαν και την ευκαιρία και το κίνητρο να τη σκοτώσουν.
Η εξέλιξη του έργου βασίζεται στην παρατηρητικότητα των θεατών, καθώς αυτοί καλούνται να συμμετέχουν στην ανάκριση των υπόπτων από την αστυνομία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές.

Σκηνοθεσία-Προσαρμογή κειμένου- Moυσική επιμέλεια :
Έφη Σταυροθεοδώρου

Σκηνικά-Φωτογραφία: Αντώνης Μήλιος
Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος:  vasoulador

Παίζουν:
Αλέκος Καραμπάσης ως Τόνυ
Αφροδίτη Ζωγράφου Άντα Χατζηπατέρα
Δήμητρα Θεοδωράκη Σόφη
Βασίλης Γιαννουλάκης Λεωνίδας Πέτροβας
Γιώργος Κανελλόπουλος Παναγιώτης

Guest :ΕυΆγγελος Κάβουρας (εμψυχωτής ΔραΠαικτών Βόλου)
στο ρόλο του Αρχιφύλακα Σταύρου Σταυράκου

 

ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΙ 20-5-2017
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.