Ιωάννα Πανταζή: Από την ομάδα Volley του Γ.Σ.Α στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Ιωάννα Πανταζή: Από την ομάδα Volley του Γ.Σ.Α στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς

O Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος αναμένουμε να πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά. Η κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού έχει ήδη επιλέξει τις 14 κοπέλες που θα διαγωνιστούν για τους τίτλους Star Θεσσαλία και Miss Teen Θεσσαλία.

Ανάμεσα στις υποψήφιες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού Ομορφιάς, είναι και ένα κορίτσι από τον Αλμυρό, που θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Miss Teen Θεσσαλία. Ο λόγος για την 17χρονη Ιωάννα Πανταζή μαθήτρια της Β’ Λυκείου και αθλήτρια του τμήματος volley του Γ.Σ.Α.

ΠανταζήΗ Ιωάννα σε αποκλειστική δήλωση στον «Λαό του Αλμυρού» και το almyros.gr, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς: Η συμμετοχή μου στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς, προέκυψε τυχαία. Έκανα like σε μια σχετική σελίδα στο facebook και οι υπεύθυνοι του Διαγωνισμού επικοινώνησαν μαζί μου και μου πρότειναν να συμμετάσχω. Συζήτησα το θέμα με τους γονείς μου και τελικά αποφασίσαμε να δηλώσω συμμετοχή, αφού πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και πραγματοποιήθηκαν πολλά casting έτσι ώστε η επιτροπή να καταλήξει στις 14 υποψήφιες του τελικού. Εμένα με βοήθησε σίγουρα και η ενασχόλησή μου με το volley. Αθλούμαι οκτώ χρόνια στην ομάδα του Αλμυρού και έχω ωφεληθεί από αυτό τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Πιστεύω πως θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία η συμμετοχή μου στον Διαγωνισμό. Όπως προανέφερα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά όλα τα κορίτσια είναι φιλικά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσω να δω εάν ταιριάζω σε αυτό τον χώρο. Θεωρώ πως θα είναι μια δοκιμασία για εμένα.

 

Καταφέραμε να έρθουμε σε επικοινωνία μια και με την Διευθύντρια του Διαγωνισμού, κ. Ευαγγελία Γκίκα και της ζητήσαμε να κάνει μια δήλωση για την Ιωάννα. Η κ. Γκίκα δήλωσε: Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς έχει βάση τον Βόλο. Είναι τιμή μας, που φέτος θα έχουμε συμμετοχή και από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικό παιδί. Είναι αθλήτρια που σημαίνει ότι είναι και πειθαρχημένη. Ως Διοργανώτρια δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, καθώς πρέπει να είμαι αντικειμενική με όλα τα κορίτσια, τα οποία παρεμπιπτόντως, είναι εξαιρετικά!

Ο 4ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο «Μουζάκι Palace», ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής του.

 

Από όλους μας στο almyros.gr… καλή σου επιτυχία Ιωάννα!
Αφήστε μια απάντηση