Η 20η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων του X.O.A - Λαός Του Αλμυρού

Η 20η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων του X.O.AΤο απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου ο Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού, για 20η χρονιά πραγματοποίησε τη Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων.

Χοροί και μουσικές απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάστηκαν στην αίθουσα «Καταφυγή» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Οι μικροί χορευτές επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, με τους γονείς και τους χοροδιδασκάλους να καμαρώνουν τη νέα γενιά, που καλείται να διατηρήσει την πλούσια πολιτισμική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Επαρχίας Αλμυρού π. Γεώργιος Μπέκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Καλλές, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Κων/νος Νικοβιώτης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μαρία Σταυραντώνη και ο Εντεταλμένος  Σύμβουλος σε ζητήματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αριστείδης Καραγιώργος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Ο Χορευτικός Όμιλος Αλμυρού με υπεύθυνους την κ. Δήμητρα Γκουντάρα, τον κ. Κώστα Γκουντάρα και την κ. Βάγια Παπά. Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων «Η ΣΤΑΝΗ», με υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Σιαμουρέλη, ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου με υπεύθυνη την κ. Ελένη Σκουργιά, ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου με υπεύθυνη την κ. Λίλια Τσιπτσέ, ο Σύλλογος Οξυωτών Ν. Αγχιάλου με υπεύθυνη την κ. Ευαγγελία Κουτσοβασίλη και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «Η ΟΘΡΥΣ».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.