Μία συμμορία, αρκετή συγκίνηση και πολλά σουβλάκια στη γιορτή λήξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Αλμυρού
Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού σχολείου Αλμυρού η τελετή λήξης του σχολικού έτους.

Τα παιδιά της Γ’ τάξης, με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους, κ. Μαρία Κορδέλα και κ. Γεώργιο Μπασιάκο, παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «η συμμορία των πουλιών» από το ομώνυμο βιβλίο του αλμυριώτη Χρήστου Τσέτα και τραγούδησαν με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού της μουσικής, κ. Κωνσταντίνας Καραφέργια.

Οι απόφοιτοι της ΣΤ’ τάξης έλαβαν χειροποίητα αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ενώ γονείς και φίλοι των μαθητών παρακολούθησαν τη «κατάθεση ψυχής» που έκαναν τα παιδιά μέσα από τις εκθέσεις τους, για τα χρόνια που ζήσανε στο δημοτικό. Οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του σχολείου με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους μαθητές για τα έξι χρόνια συνεργασίας και υπακοής και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή πρόοδο με σύνεση, υπομονή και στόχους.

Ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα και η σκυτάλη της γιορτής δόθηκε στους μπαμπάδες, που στο προαύλιο χώρο του σχολείου ψήνανε και προσφέρανε σουβλάκια σε όλους τους μαθητές (προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων).

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς διοργανωτές!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

 Ραντεβού το Σεπτέμβριο!!!!

 

Λουΐζα Μαρία Μποτού

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.