Άμεσες ενέργειες ζητά η τοπική κοινωνία για τη θέση καρμανιόλα του κεντρικού δρόμου Σούρπης – Έκδοση 24-6-2017
 

Μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα νεαρού στη διασταύρωση Παλιάς και Νέας Εθνικής Οδού (Αγία Τριάδα) στη Σούρπη και αφού ενημέρωσε, άμεσα, σε προηγούμενη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο με παράσταση του Προέδρου, πραγματοποιήθηκαν και τυπικά οι διαδικασίες για ψήφισμα σχετικά με τις άμεσες αλλαγές και ενέργειες που απαιτούνται για τη θέση καρμανιόλα.

Πιο συγκεκριμένα στα πρακτικά αναφέρεται σχετικά:

Ο Πρόεδρος με αφορμή το σοβαρό τροχαίο που προκλήθηκε στις 9 Μαΐου στη συγκεκριμένη διασταύρωση, αλλά και παλαιότερων σοβαρών ατυχημάτων στο ίδιο σημείο, εισηγήθηκε τη λήψη μέτρων άμεσα, με την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης (ορίου ταχύτητας), τη λειτουργία των φαναριών που είδη υπάρχουν στη συγκεκριμένη διασταύρωση και την τοποθέτηση νέων φωτεινών σηματοδοτών στην κάθοδο από την Αγία Τριάδα προς τη διασταύρωση. Τέλος επεσήμανε την ανάγκη για την ύπαρξη επαρκούς φωτισμού στο συγκεκριμένο σημείο.

Το Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου, μετά από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για τη λήψη όλων των προαναφερθέντων μέτρων.

 

Αναμένονται οι απαιτούμενες ενέργειες από τους αρμοδίους.

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.