Γλέντι μέχρι πρωίας στον καλοκαιρινό χορό των Αργιλοχωριτών
Το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ο καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου “Το Τσαρικλί”, στη πλατεία του Αργιλοχωρίου. Πιστός και φέτος στο ραντεβού του, ο Σύλλογος έχει  οργανώσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με την έναρξη των εκδηλώσεων να γίνεται στις 7 Αυγούστου. Η ορχήστρα του Κώστα Ιγγλέζου, ανέλαβε το μουσικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πώτες πρωινές ώρες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμης Ζιγγιρίδης και η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Κεπεσίδου, ανέλαβαν το συντονισμό της εκδήλωσης, παρουσίασαν τους επίσημους καλεσμένουςκαι την ορχήστρα και άνοιξαν το χορό με το “κόνιαλι”. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο από θεατρικό δρώμενο που είχε παρουσιαστεί κατά το 13ο Γαβούστημα Καπαδοκών στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 25, 26 και 27 Αυγούστου έχει οριστεί εκδήλωση ένωσης Καππαδοκών στα Φάρσαλα.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

Στα πλαίσια του ‘ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΡΓΙΛΟΧΩΡΙ 2017’ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12 ης Αυγούστου η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου . Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς επικοινωνίας almyrosinfo.gr almyros.gr και την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού». Επίσης το ανθοπωλείο Κατσαούνης για την προσφορά της ανθοδέσμης και όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν εξαιρετικά δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου. Μας τίμησαν  με την παρουσία τους οι

Μπουκώρος Χρήστος Βουλευτής Μαγνησίας,  Χωρικος Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη,  Αντιπεριφερειάρχης Θεματικός Καλτσογιάννης Γιώργος, Δήμαρχος Αλμυρού Εσερίδης Δημήτρης, Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ Ηλίας Δαλακούρας, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Κατερίνα Τσοπουρίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δραπετσώνας Κερατσινίου Θωμαίδης Δημήτρης, Πρόεδρος Ευξεινούπολης Τέφογλου Αργύρης, Πρόεδρος Κροκίου Ιωάννου  Χρήστος, Πρόεδρος Συλλόγου Αμεα Στοργή Τσάκαλου Νίκη, Πρόεδρος Σαρακατσαναίων Αλμυρού και Περιχώρων «Η ΣΤΑΝΗ» Πρεβεζιάνος Γιάννης και ο Αντώνης Μηλιώνης πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε διαχρονικά και μοιραστήκατε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μαζί μας

 

Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου

Ευθύμιος Ζιγγιρίδης

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.