Διεθνής Ισπανός προπονητής παρακολούθησε την προπόνηση του Γ.Σ.Α.


Τη προπόνηση του Γ.Σ.Α. παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης 29 Αυγούστου ο διεθνείς  προπονητής Juan Solla.Ο Ισπανός προπονητής που κάνει παρέα τα τελευταία χρόνια με συντοπίτη μας, βρέθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του και στον Αλμυρό. Οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν το απόγευμα της Τρίτης παρακολουθώντας τη προπόνηση του Γ.Σ.Α.

Ο Juan Solla γεννήθηκε στη Redondela της Ισπανίας το 1975. Έχει ακολουθήσει καριέρα βοηθού προπονητή και έχει συνεργαστεί με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Από το 2010 έως το 2011 υπήρξε βοηθός προπονητή στη Villarreal.  Από το 2014 έως το 2016 συνεργαστηκε με τη Malaga, ενώ από το Μάιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 συνεργάστηκε με τον Javi Gracia στη ρωσική Rubin Kazan.

juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -1juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -2juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -3juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -4juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -5juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -6juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -8juan solla προπόνηση ΓΣΑ almyros.gr -9

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.