Συμμετοχή του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου «ΤΟ ΤΣΑΡΙΚΛΙ» στην Πανελλήνια Συνάντηση (Γαβούστημα) Καππαδοκών | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Συμμετοχή του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου «ΤΟ ΤΣΑΡΙΚΛΙ» στην Πανελλήνια Συνάντηση (Γαβούστημα) ΚαππαδοκώνΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου «ΤΟ ΤΣΑΡΙΚΛΙ», σχετικά με τη συμμετοχή του στην καθιερωμένη Πανελλήνια Συνάντηση (Γαβούστημα) Καππαδοκών:

 

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου «ΤΟ ΤΣΑΡΙΚΛΙ» έλαβε μέρος στην καθιερωμένη ετήσια Πανελλήνια συνάντηση (Γαβούστημα) Καππαδοκών που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου. Η φετινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα, καθώς διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων. Έλαβαν μέρος όλοι σχεδόν οι σύλλογοι που ανήκουν στην Πανελλήνια Ένωση Καππαδοκικών Συλλόγων (ΠΕΚΣ). Η οργάνωση ήταν άψογη και φιλοξενία εξαιρετική.

 

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Βάσω Κοντοπούλου μαζί με το ΔΣ του συλλόγου και κυρίως τους άψογους εθελοντές οι οποίοι έκαναν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία η συνάντηση. Ας ευχηθούμε στην επόμενη συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη  Θεσσαλονίκη να παρευρεθούν ακόμη περισσότεροι νέοι σύλλογοι.

Η γνώση της καταγωγής και η συνέχιση των παραδόσεων είναι δείγμα πολιτισμού.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Ζιγγιρίδης
Αφήστε μια απάντηση