Έναρξη μαθημάτων και εγγραφές για τους BUDOKAI FIGHTERS Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου: ΜΑΧΗΤΕΣ TEAM


 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με το ξεκίνημα της σχολικής – αγωνιστικής χρονιάς ορίζεται και η ημερομηνία  έναρξης και εγγραφών για τη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές.

Οι ηλικίες που μπορούν να γραφτούν ξεκινάνε από 4 ετών και άνω. Η πολεμική τέχνη η οποία διδάσκετε στους Μαχητές είναι το BUDOKAI  το οποίο περιλαμβάνει το Κyokushin karate, το Kick Boxing και το Jiu Jitsu. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της σχολής στον Αλμυρό της Ημέρες Δευτέρα-Τέταρτη–Παρασκευή ώρες 17.00-22.00 και της Νέας Αγχιάλου Τρίτη –Πέμπτη 17.00-22.00, Σάββατο πρωί 10.00-13.00 η να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24224 00084  – 6937 065 183  ή να ενημερωθούν από το site της σχολής www.dojomachites.gr

Συγκεκριμένα για τη σχολή του Αλμυρού η οποία βρίσκεται στην οδό Ιάσωνος 43Β δίπλα στα ΚΤΕΛ σε ένα χώρο 300 τ.μ.  τα μαθήματα και οι εγγραφές γίνονται από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ώρα 17.00 – 22.00.

Στη σχολή της Νέας Αγχιάλου η οποία βρίσκεται στη οδό Διαμαντοπούλου 26 σε ένα χώρο 150 τ.μ.  τα μαθήματα και οι εγγραφές αρχίζουν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ώρα 17.00-22.00.

Ακόμη μια χρονιά γεμάτη υποσχέσεις βρίσκεται προ των πυλών για τους Μαχητές, αποκτώντας περισσότερη γνώση πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Επίσης η φετινή χρονιά επιφυλάσσει για όλους τους μαθητές μια πλήρη ξενάγηση στον πραγματικό κόσμο των πολεμικών τεχνών αποκτώντας νέες εμπειρίες, ενδιαφέρον, δραστηριότητες με βάση πάντα το όφελος του αθλητή. Πρωταρχικός ρόλος της σχολής μας είναι οι αθλητές-σπουδαστές να καταφέρνουν οι ίδιοι να αγγίξουν την κορυφή κατακτώντας τίτλους παγκόσμιων πρωταθλητών και προχωρώντας μόνοι τους ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη καθώς δεν είναι τυχαίο πως στην πόλη του Αλμυρού και της Νέας Αγχιάλου είμαστε η μόνη σχολή πολεμικών τεχνών που έχει στο ενεργητικό της παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές.

Η πειθαρχία, ο αυτοέλεγχος, η αυτοσυγκράτηση, η αυτοπεποίθηση, η καλλιέργεια του πνεύματος, η εκγύμναση του σώματος, η θέληση, η πίστη και η αγάπη σε αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι μερικά από τα οποία διδάσκονται οι αθλητές στη σχολή μας.

Σε όλα τα τμήματα της σχολής διδάσκει προσωπικά ο δάσκαλος sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) δίνοντας μεγάλη προσοχή και σημασία στους αθλητές του ώστε πρώτα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία και στη συνέχεια καλοί μαχητές.

Οι σχολές μας είναι αναγνωρισμένε ς από τη Γ.Γ.Α. και αδειοδοτημένες από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας  τον αρμόδιο κρατικό φορέα, είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου αναγνωρισμένη από τη Γ.Γ.Α. της παγκόσμιας οργάνωσης World  Kyokushin Budokai και International Budokai Organization. Τα διπλώματα που δίνονται στους αθλητές είναι αναγνωρισμένα από τη Γ.Γ.Α.

Και στις δύο σχολές λειτουργεί επαγγελματικό ring καθώς και οι εγκαταστάσεις αποτελούν πλήρως διαμορφωμένο χώρο για την επίτευξη καλύτερης και ολοκληρωμένης προπόνησης των αθλητών.

Σας περιμένουμε και φέτος μαζί να κατακτήσουμε καινούργιους στόχους και να σας ευχηθούμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

μαχητές

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.