Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Νικόλαου Μιχόπουλου στους Κοκκωτούς – Έκδοση 30/9/2017
 

Ένα μνημείο  κοσμεί πλέον την πλατεία των Κοκκωτών, αφιερωμένο στον Νικόλαο Μιχόπουλο, ιδρυτή του πρώτου Ελληνικού Συνεταιρισμού. Ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκωτών «η Όθρυς», φρόντισε κάθε λεπτομέρεια για τη δημιουργία και τοποθέτηση αυτού του σημαντικού μνημείου, αλλά και για την εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος των Κοκκωτών, Ευστάθιος Πολυμέρου, με συγκίνηση καλωσόρισε τους  προσκεκλημένους της εκδήλωσης και διάβασε βιογραφικά στοιχεία του Νικολάου Μιχόπουλου, θυμίζοντας σε όλους μας πόσο σημαντική προσωπικότητα υπήρξε για την ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα στην Ελλάδα.

Το σύλλογο και τη μνήμη Νικολάου Μιχόπουλου τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς του Νικόλαου Μιχόπουλου, η Δωροθέα Κολυνδρίνη Αντιπεριφερειάρχης, ο Νικόλαος Καλλές, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κρανάς, ο Αργύρης Τέφογλου Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης, ο Σπύρος Γουρναρόπουλος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σούρπης, ο κ. Βαλασσάς Διευθυντής του Συνεταιρισμού της Ζαγοράς, η Πρόεδρος της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού «η Όθρυς» Χρυσούλα Κοντογεωργάκη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος καθώς απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.