Επιτυχημένη η ενημερωτική ημερίδα της MISKO με συνδιοργανωτή την Χ. Παυλίδης Α.Ε. 

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Χ. Παυλίδης Α.Ε. με την εταιρεία MISKO, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Η ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Ποιότητας Σκληρού Σίτου» κέντρισε το ενδιαφέρον παραγωγών, όχι μόνο από την περιοχή του Αλμυρού, αλλά από διάφορα μέρη της Μαγνησίας.

Ο κ. Σάββας Παυλίδης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ πραγματοποίησε και μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με τη δράση και τα παραρτήματα της Χ. Παυλίδης Α.Ε.

Εν συνεχεία, ο κ. Κ. Θεοχαρίδης υπεύθυνος προμηθειών της MISKO, παρουσίασε και συζήτησε με τους αγρότες για θέματα συμβολαιακής γεωργίας, τους στόχους παραγωγής υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης ως τη  βάση παραγωγής υψηλής ποιότητας ζυμαρικών καθώς και τις τεχνικές της καλλιέργειας και τις επιπτώσεις τους στην ποιότητα του τελικού προϊόντος και στο κόστος παραγωγής. Επίσης έγινε αναφορά και στην πορεία του σκληρού σίτου στην Ευρώπη.

Ο κ. Θεοφάνης Γέμτος Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Γεωπονίας Παν/μιου Θεσσαλίας παρουσίασε στους παραγωγούς τακτικές και καινούριους τρόπους σποράς, οι οποίοι στοχεύουν στη μείωση του κοστολογίου.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, οι διοργανωτές προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους προϊόντα της εταιρείας MISKO.

 

 

Χριστίνα Τοσούδη

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.