3 - 3 οι Βουλευτές της Μαγνησίας για την αλλαγή ταυτότητας φύλου - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

3 – 3 οι Βουλευτές της Μαγνησίας για την αλλαγή ταυτότητας φύλου
Με ψήφους 148 έναντι 124 η Βουλή των Ελλήνων δέχτηκε κατά πλειοψηφία το δικαίωμα αλλαγής ταυτότητας φύλου από την ηλικία των 15 ετών, παρά τις εντάσεις και τις λογομαχίες που επικράτησαν τα δύο τελευταία 24ωρα στο ημικύκλιο του κοινοβουλίου.

3 – 3 για τους Βουλευτές του Νομού Μαγνησίας

Θετική ψήφο στα νέα μέτρα της κυβέρνησης έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής, ενώ αρνητική ψήφο έδωσαν οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος, Κ. Στεργίου και Π. Ηλιόπουλος.

Επί της αρχής, το νομοσχέδιο αυτό που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής υπερψηφίστηκε με πολύ μεγαλύτερη πλειοψηφία, καθώς και τα άρθρα 1 και 2 του ιδίου νόμου. Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το σχέδιο νόμου, ενώ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη επικράτησαν περισσότερες από μία τάσεις. Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος ψήφισε υπέρ, ορισμένοι βουλευτές της παράταξης δήλωσαν «παρών», ενώ αριθμός βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απείχε από την ψηφοφορία.

Με ορισμένες διαρροές από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την καταψήφιση των ΑΝΕΛ, εκτός του Κώστα Ζουράρι που ψήφισε «ναι», ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή για το επίμαχο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου.

Με επιστολική ψήφο, ο Πάνος Καμμένος καταψήφισε το άρθρο 3 για την ταυτότητα φύλου, ενώ ψήφισε «παρών» στα υπόλοιπα. Όχι στο άρθρο 3 ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γιαννιά, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Τάσος Κουράκης, ο οποίος όμως έστειλε επιστολή ότι, αν ήταν πάρων, θα ψήφιζε «ναι».

…η συνέχεια του άρθρου στην πηγή του…

 
Αφήστε μια απάντηση