Συνεργασία ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ – Ζιγγιρίδη με τον τομεάρχη Υγείας της ΝΔ κ. Οικονόμου - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Συνεργασία ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ – Ζιγγιρίδη με τον τομεάρχη Υγείας της ΝΔ κ. Οικονόμου




 

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ., σχετικά με τη συνάντηση που είχε το μέλος του κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης με τον τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ κ. Βασίλη Οικονόμου. Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας και του Γηροκομείου Βόλου:

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτικών και άλλων θεσμικών παραγόντων, για το θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης, το μέλος του ΔΣ ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ (Δίκτυο Διοικητικών Συμβουλίων Κέντρων Πρόληψης Ελλάδος) Ευθύμιος Ζιγγιρίρίδης, είχε συνάντηση με τον Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ και βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στα γραφεία του δεύτερου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις θέσεις του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ για το παραπάνω θέμα. Ύστερα από μια γόνιμη συζήτηση ο κ. Οικονόμου υπεσχέθη από την μεριά του να μελετήσει σε βάθος τις προτάσεις του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ. και να κανονιστεί ένα νέο ραντεβού με το Δ.Σ του Δικτύου προκειμένου να αναλυθεί περαιτέρω το θέμα.

Το ΔΣ του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον βουλευτή και τους συνεργάτες του για την δημιουργική και γόνιμη συζήτηση, όπως και τον Αθανάσιο Κωτούλα υπεύθυνο θεματικού τομέα Υγείας από  τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, για τη μεσολάβηση προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

 








Αφήστε μια απάντηση