Πάμε στοίχημα με τον Βασίλη Μπάρδα
 

Μια δυάδα για σήμερα, που μπορούν τα ματς να παιχτούν και μονά ξεχωριστά για να μην χάσουμε που σε περίπτωση περάσει μόνο το ένα από τα δύο σημεία
ΚΑΡΑΜΠΑΚ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ : Μετά την ήττα της Ατλέτικο στην έδρα της με 1- 2 από την Τσέλσι, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για άλλη γκέλα, ειδικά με την αδύναμη Καραμπάκ. Η απόδοση του σημείου είναι πάρα πολύ μικρή, μόλις 1,22, με δεδομένο πως κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι θα συνδυάσουμε το διπλό με το Over που πληρώνει 2.10. Έχει λογική γιατί σε πιθανές ισοβάθμιες τα γκολ θα μετρήσουν  ΑΤΛΕΤΙΚΟ – 2 ΚΑΙ OVER 2,5 ΜΕ 2.10.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΚ : Τα έχουμε γράψει για την Γιουβέντους εδώ και καιρό πως έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα που ίσως τις στοιχίσει σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας έχει χαλάσει καθόλου, αφού μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής πολλά ταμεία, να θυμίσω πως στο πρωτάθλημα έχει 8 over σε 9 αγωνιστικές. Η Σπόρτινκ φέτος παρουσιάζεται ποιο δυνατή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, είναι ικανή να σκοράρει και να κάνει την ζημιά στην Γιουβέντους. Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα από τους Ιταλούς θα επιλέξω τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5, μόνο έτσι έχει αξία το σημείο, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – 1 ΚΑΙ OVER 2,5 ΜΕ 2,25.
 ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 KAI OVER 2,5 – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΟΒΕΡ 2,5
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.