Χρυσοθήρες εκ Καρδίτσης στην περιοχή Ανάβρα - Προσήλια - Λαός Του Αλμυρού

Χρυσοθήρες εκ Καρδίτσης στην περιοχή Ανάβρα – Προσήλια

Βάσει δημοσιεύματος του karditsa live στο στόχαστρο χρυσοθήρων έχει μπει μια δασική έκταση 845 τετραγωνικών στο Δήμο Αλμυρού.

Στην υπόθεση που έχει πάρει τη νόμιμη οδό εμπλέκονται ένας συνεταιρισμός που διεκδικεί το 50% από την ανεύρεση του θησαυρού καθώς και άλλα τέσσερα φυσικά πρόσωπα δύο εκ των οποίων είναι Καρδιτσιώτες (γυναίκα και άνδρας) και για τους οποίους το ποσοστό είναι αντίστοιχα 22% και 3%. Αντίστοιχα ποσοστά επί των πιθανών “κερδών” μοιράζονται επίσης ένας κάτοικος από την ευρύτερη περιοχή Κοζάνης καθώς και ένας κάτοικος από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Η στοχευμένη αναζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις περιοχή “Κοπάνες” – “πέντε βρύσες” της κοινότητας Ανάβρας της Δημοτικής Ενότητας Αλμυρού και η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τυπικές διαδικασίες άδειας.

Στην περιοχή είχαν γίνει και παλαιότερα προσπάθειες… σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επίσης, όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι των Κωφών, πριν 5 χρόνια, μια ομάδα, κατόρθωσε να βρει μέρος θησαυρού, χωρίς να έχει άδεια γι’ αυτό το σκοπό. Ίσως ποτέ να μην μάθουμε πραγματικά την αλήθεια…

 

Την πηγή του άρθρου μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.