Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης – Λέσχη Ιστορίας, Λόγου και Τέχνης – Έκδοση 21-10-2017 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης – Λέσχη Ιστορίας, Λόγου και Τέχνης – Έκδοση 21-10-2017 

Το απόγευμα της Κυριακής 15/10/2017, λειτούργησε για πρώτη φορά στο γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, η Λέσχη Ιστορίας, Λόγου και Τέχνης.

 

 

Πρόκειται για ένα νέο θεσμό, που σκοπό έχει να προσφέρει χρόνο και χώρο σε όσες και όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να καταθέσουν τις δικές τους, να μοιραστούν προβληματισμούς και να συζητήσουν σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, για θέματα ιστορίας, λογοτεχνίας, τέχνης, επικαιρότητας και κοινωνικού προβληματισμού. Βιβλία και έντυπο υλικό, διαδίκτυο, φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες, επισκέψεις σε χώρους τέχνης και πολιτισμού, θα αποτελούν μέσα για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων, αλλά και την ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων κι αυτών που πιστεύουν ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι εποικοδομητική και ο πολιτισμός χαρά.

Εναρκτήριο θέμα: «Αλμυρός: ένα ισχυρό αποτύπωμα στη βιβλιογραφία»

Την ομάδα των συμμετεχόντων καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Γαλατσίδας, που με αφορμή το θέμα της ημέρας, μίλησε για την ιστορία της Ευξεινούπολης και τις καταγωγές των κατοίκων της. Στη συνέχεια, αφού αναγνώστηκαν αποσπάσματα από πολλά βιβλία που έχοντας θέμα τους τον Αλμυρό έδωσαν τροφή για συζήτηση, αναπτύχθηκε ένας ευχάριστος διάλογος σχετικά με το παρόν και το μέλλον της πόλης που αγαπάμε, της πόλης μας.

Η επόμενη λειτουργία της λέσχης ορίστηκε για την Κυριακή 5/11/2017 στις 5.30 το απόγευμα στο γραφείο του Συλλόγου, με θέμα: «Άγχος: τροχοπέδη ή κινητήρια δύναμη; Πως θα το τιθασεύσουμε και θα το αξιοποιήσουμε;»

 

Πληροφορίες και συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6938963172
Αφήστε μια απάντηση