Στα παρκέ της Β’ Εθνικής ο 15χρονος Γιώργος Χατζηκυριάκος από το Αργιλοχώρι – Έκδοση 21-10-2017
 

Ο 15χρονος Γιώργος Χατζηκυριάκος με καταγωγή από το Αργιλοχώρι, κατάφερε να ξεχωρίσει στα παρκέ και πλέον αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος ασχολείται με το μπάσκετ από την ηλικία των 5 ετών και έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας. Με πολλές ώρες προπονήσεων και πειθαρχία, κατάφερε φέτος, να ενταχθεί στην ανδρική ομάδα του αθλητικού συλλόγου.

 

 

Δημοσιεύουμε την ανάρτηση της ομάδας σχετικά με την συμμετοχή του Γιώργου Χατζηκυριάκου στην ανδρική ομάδα της Β’ Εθνικής:

Η οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που είδε ένα ακόμα δικό της παιδί να αγωνίζεται με την ανδρική μας ομάδα. Ο λόγος για τον 15χρονο Γιώργο Χατζηκυριάκο ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα μας με την Α.Ε.Ν.Κ για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή. Ο Γιώργος Χατζηκυριάκος, μέλος της παιδικής μας Ομάδας, συμμετέχει από την αρχή της περιόδου στην αντρική ομάδα με μεγάλη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.