Στο στίβο… του στίβου του Γ.Σ.Α. προπονούνται για να γράψουν ιστορία – Έκδοση 21-10-2017
 

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Α,  κομμάτι της τοπικής ιστορίας, πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας εδώ και πολλά χρόνια, σημειώνοντας επιτυχίες και διακρίσεις.

 

 

Αρκετοί είναι οι γονείς που εμπιστεύονται στους καταξιωμένους προπονητές της ομάδας στίβου την προπόνηση των παιδιών τους. Βρεθήκαμε στο στάδιο κατά την προπόνησή τους την προηγούμενη Τετάρτη και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, ότι γονείς και προπονητές, «έχουν σκύψει» πάνω από τους αθλητές, ώστε να τους προσφέρουν κάθε δυνατότητα για επιτυχία στους αγωνιστικούς στόχους τους και κυρίως να τους κρατήσουν κοντά στον αθλητισμό και μακριά από… κακοτοπιές.

Φέτος, το τμήμα του στίβου αποτελείται από τρία τμήματα, στα οποία συμμετέχουν 90 παιδιά.

Στο Μίνι, συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 4 έως 6 χρονών, με προπονητή τον κ. Βασίλη Μπουκώρο. Στο Παιδικό τμήμα, συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 7 έως 11 χρονών, με προπονητή τον κ. Ανάργυρο Κρανά και στο Αγωνιστικό τμήμα παιδιά ηλικίας από 11 έως 18 χρονών με προπονήτρια την κα Χάιδω Καραπτσιά.

Το τμήμα του στίβου έχει συνεχή παρουσία και συμμετοχές σε διασυλλογικά πρωταθλήματα ΠΠΒ’ – ΠΚΒ’, ΠΠΑ’- ΠΚΑ’, ΠΠ – ΠΚ, Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων.

Ενδεικτικά τον τελευταίο χρόνο οι αθλητές του Γ.Σ.Α, κατέκτησαν τις παρακάτω διακρίσεις:

ΠΠΑ: Μήκος 1η θέση Καραλής Σπύρος

Μήκος 3η θέση Χριστόπουλος Ηλίας

2η  θέση 150μ. Χριστόπουλος Ηλίας

Κορασίδες: 1η θέση 100 μ. εμπ. Ραχμανίδη Σοφία

1η θέση μήκος  Ραχμανίδη Σοφία

4η θέση Σφαίρα Μωυσίδου Ιωάννα

4η θέση 4×100 μ. Κλειδά Σοφία, Τσομπάνογλου Άννα, Τσομπάνογλου Ελένη, Μακανίκα Κατερίνα

Νεανίδες: 1η θέση ακόντιο Μάσκα Ευανθία

3η θέση σφαίρα Μάσκα Ευανθία

2η θέση μήκος Ραχμανίδη Σοφία

Πανελλήνιο: 7η θέση Καραλής Σπύρος Μήκος (τελικός)

8η θέση Καραλής Σπύρος Τριπλούν (τελικός)

7η θέση Ακρίβος Γιάννος 3.000 μ.

 

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» από τις 16:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. Κατ’ εξαίρεση για το τμήμα Μίνι οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την έφορο του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Α, κα Βούλγαρη Ιωάννα. Τηλ. Επικοινωνίας 698 180 6552.

 

Ευχαριστήριο

Το τμήμα στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα φαρμακεία των κ. Εμμανουήλ Παναγούλια στο Αϊδίνι και Ηλία Φυτιλή στον Αλμυρό για την χορηγία ειδών πρώτων βοηθειών.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.