Έως την Παρασκευή οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις - Λαός Του Αλμυρού

Έως την Παρασκευή οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις

 

Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, σχετικά με την έναρξη των ενδιάμεσων χειμερινών εκπτώσεων:

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, ενημερώνει ότι οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, όπως έχει καθοριστεί με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων και έχει δημοσιευθεί με αρ. πρωτ: 187/27.01.2017 σύμφωνα με το νόμο 4446/2016.

Έτσι για τη φετινή ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος, ως ημέρα έναρξης ορίστηκε η Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και αντίστοιχα, η τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 (οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες).

Σύμφωνα με το νόμο ισχύει η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου. Η έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων δίνει τη δεκαήμερη δυνατότητα στον καταναλωτή να εκμεταλλευτεί τις καλύτερες τιμές που διαθέτουν τα καταστήματα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια τους.

Η τοπική αγορά, είναι γνωστό ότι διαθέτει πλήθος και ποικιλία προϊόντων με τα περισσότερα επώνυμα brands σε απολύτως ανταγωνιστικές τιμές, ως εκ τούτου αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον Αλμυριώτη καταναλωτή, που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του, έχοντας σαν πρώτη επιλογή του την αγορά της πόλης μας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.