Έκλεψαν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού - Πλούσια η λεία - Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Έκλεψαν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού – Πλούσια η λεία

Σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έκλεψαν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Αλμυρού. Το Αμαξοστάσιο βρίσκεται δίπλα από το ποτάμι του Ξηριά, απέναντι από τη θέση “Πλατάνια”. Σ’ αυτό υπάρχει κλειστός χώρος-αποθήκη στον οποίο φυλάσσονται μηχανήματα και εργαλεία και γύρω από αυτόν παρκάρουν τα περισσότερα οχήματα του Δήμου.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με σίτα. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι κλέφτες έκοψαν τη σίτα στο πίσω μέρος του οικοπέδου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

αμαξοστάσιο 01

 

Έπειτα, έσπασαν το παράθυρο της αποθήκης του Αμαξοστασίου, εισήλθαν στον χώρο, φόρτωσαν σε  TOYOTA φορτηγάκι του Δήμου (ήταν παρκαρισμένο μέσα στην αποθήκη) πριόνια, “φυσερά” (μηχανήματα που οι εργάτες του Δήμου απομακρύνουν τα φύλλα), χορτοκοπτικά και ίσως και άλλα εργαλεία που μπορεί να μην έχουν εντοπίσει ότι λείπουν.

 

αμαξοστάσιο 09

 

αμαξοστάσιο 13

 

Όταν οι κλέφτες άνοιξαν την πόρτα της αποθήκης για να διαφύγουν με το TOYOTA του Δήμου και τα εργαλεία, διαπίστωσαν ότι άλλο όχημα εμπόδιζε την έξοδο. Ανενόχλητοι, έβαλαν σε λειτουργία το άλλο όχημα, ελευθέρωσαν την είσοδο, οδήγησαν έξω το TOYOTA και έβαλαν στη θέση του πάλι το πρώτο όχημα, ώστε να μη φαίνεται ότι έγινε κάποια κίνηση.

αμαξοστάσιο 15

 

Έπειτα οι κλέφτες διέφυγαν από το σημείο που είχαν κόψει τη σίτα, μέσα από το ποτάμι, όπως μάλλον αποδεικνύουν οι ροδιές στην παρακάτω φωτογραφία.

 

αμαξοστάσιο 06

 

Στο σημείο βρήκαμε τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κώστα Νικοβιώτη, ο οποίος έχει και την ευθύνη των μηχανημάτων του Δήμου. Ο κύριος Νικοβιώτης δήλωσε στο almyros.gr “Όλα δείχνουν ότι οι κλέφτες παρακολουθούσαν το Αμαξοστάσιο και ενέργησαν βάσει σχεδίου. Σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα προσπαθήσουμε να διαλευκάνουμε την υπόθεση, ώστε να συλληφθούν οι δράστες”.

Το αμαξοστάσιο δεν έχει συναγερμό ή κάμερες, αλλά είναι τοποθετημένοι προβολείς και έχει δυο σκύλους φύλακες, οι οποίοι μάλλον είναι… μπουνταλάδες και χαίρουν άκρας υγείας. Η λεία εκτιμάται άνω των 35.000 ευρώ.

 

 
Αφήστε μια απάντηση